BertomuC Yuvacık Gezisi - KAMERA ARKASI [EĞLENCELİ]

Arkadaşlar geçenlerde yapılan Yuvacık etkinliğiyle ilgili video koymuştum. Konusu BURADA. Bu videoda herşey çok güzel görünüyor. Ama aslında oraya giderken ben kayboldum :queen: Kamera arkası videosu yapacağım demiştim işte bu video o video birde her video için konu açıyorum zaten admin fazladan 60 km yol yaptı benim için,her video için hep konu açıyorum diye kızacak en sonunda siz en iyisi kanala abone olun :queen: iyi eğlenceler arkadaşlar :cat:

https://www.youtube.com/watch?v=UbCWXKnqxxI

Son düzenleme:
Video çok güzel olmuş,keyifle izledim:)
1500 motorcuyu duyunca kahkaha attım :D

Aynı olayı arabayla yaşadım. Hatta seninle aynı kavşakta durup burası sapanca mı diye sormuştum. Arkadaş sağolsun telefonla meşgul ettiydi beni İstanbul sapağını kaçırmıştım. Gölü görünce noluyoz dedim tabi iş işten çok geçmişti :D

İZlemek için telefondan vpn aç, şirket internetinden çık, bağlan filan derken baya zahmete girmiş oldum ama değdi :D

Aynı olayı arabayla yaşadım. Hatta seninle aynı kavşakta durup burası sapanca mı diye sormuştum. Arkadaş sağolsun telefonla meşgul ettiydi beni İstanbul sapağını kaçırmıştım. Gölü görünce noluyoz dedim tabi iş işten çok geçmişti :D

1500 motorcu geçmemiştir ama :flower:

Tüm samimiyetimle tebrik ve teşekkür ederim.. Video edit, kurgu herşey çok güzel olmuş.. Önüne gelenin kamerayla çekip arkasına müzik koyup bizi baydığı berbat videolardan sonra ilaç gibi geldi.. :cat:

Tüm samimiyetimle tebrik ve teşekkür ederim.. Video edit, kurgu herşey çok güzel olmuş.. Önüne gelenin kamerayla çekip arkasına müzik koyup bizi baydığı berbat videolardan sonra ilaç gibi geldi.. :cat:

Estağfurullah, teşekkür ederim :mrgreen:

haha güzel olmuş aklınızda olsun kandıra gişelerini kaçırırsanız ilk benzinliğe girin yerin altından karşı yola giriş var sapancayı dolanmazsınız:queen:

haha güzel olmuş aklınızda olsun kandıra gişelerini kaçırırsanız ilk benzinliğe girin yerin altından karşı yola giriş var sapancayı dolanmazsınız:queen:

Teşekkürler kaçırırsam aklıma gelir umarım :) Yerin altından geçiş var derken bildigin asfalt yol felanmı var ? Yaya geçidi felanmı ? Yoksa lağımdanmı :mrgreen:

Teşekkürler kaçırırsam aklıma gelir umarım :) Yerin altından geçiş var derken bildigin asfalt yol felanmı var ? Yaya geçidi felanmı ? Yoksa lağımdanmı :mrgreen:

yok hayvan geçişi gibi bir yer ama arabalar bile geçiyor hayvan için yapmışlar galiba:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar