- Katılım
- 30 May 2013
- Mesajlar
- 294
adamlar anlatıyor ki bi şey var. motor alemi bu herkez kendi motorunu över ama kimsenin bi diger motoru kötülemeye hakkı yoktur.
100km de 5.36 litre...
R25 hakkaten çok yakıyormuş.
Vay arkadaş Ben MT ile işe gidip gelirken oldukça agresif kullanmama rağmen 4.2 litre yakıyorum.
(Gidiş geliş TEM'den 60km)
mt 09 ve agresif kullanım ile nasıl 4.2 yakıyorsunuz hocam? r25 ile ben agresif kullanımda sureklı 4.2 4.3 yakıyorum. 14 k deviri tapagaz çeviriyorum 150 160 dusunun. MT09 o kadar az yakamaz bence
Bana ikisi de düşük geliyor. R25 ile 150 - 160 yaparak 4.2 nasıl oluyor anlamadım ? O zaman sakin kullanınca 3.5 falan yakması gerekir. MT-07 de normal kullanımda 4 - 4.5 litreyi, biraz hızlanınca direk 5 litreyi görür. MT-09 nasıl 4.2 yakıyor onu da anlamadım ?
Abi hangi motoru seviyosanız,hangisinin üzerindeyken mutluysanız ona binin ya..
İki motoru mukayese etmek r25'e hakaret olur.
Gaz tepkileri demişsin, 0-5 arası devirlerde heralde tek silindirli kawa'nın gaz tepkileri iyi olacak megelli 250r ile yapsan testi gene aynı şeyi söyleyecektin, üst devirlerde kawayla taşş*k geçer r25.
Son hızı demişsin orda baya güldüm, rossi kawa'yı kullansın ben r25i kullanıyım yinede geçemez beni tecrübe falan değil güç lazım geçmesi için aralarında 7(yedi) beygir fark var.
Benzin olayına gelirsek ben 650f ile 100km/6 lt. şehir içi ortalamam var. Nasıl oluyor bu işler?
Altın elbiseli adam vari bir test olmuş bu.
Huhahaha var ya neremle güldüm anlatamam sana xDD:queen: Rossi geçemezmiş te megelli de geçermişte huhaha.
"At Gözlüklüler Kulubü" üyelikleri artık son bulsun:farao: