0 cbf ve ikinci el cbf

pazartesi honda konşuk motordan alabileciğim suanda bütcem için kral sayılcak askere gidene kadar bana eşlik etsin diye bir cbf aldım 0 çevremdeki insanlar kuryelik yaptığım için tanıdıklarımın hepsi motorcu diyorum ki abi cbf aldım ooo iyi yapmışın abi 0 aldım yapma be ona o kadar para verilir mi 0 aldıgımı söyleyene kadar kraldık noldu şimdi benim anlamadıgım 0 ken kötü ikinci elde iyi mi valla iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum yarn gidip cebefemi teslim alıcam iyi akşamlar :cherry: :cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun kazasız belasız :) Sıfır almak en güzeli ama cbf biraz haketmiyor o fiyatı . Ama yinede sıfır , sıfırdır . O yüzden kazasız belasız kullanmak dileği ile . :)

Hayırlı olsun kazasız belasız :) Sıfır almak en güzeli ama cbf biraz haketmiyor o fiyatı . Ama yinede sıfır , sıfırdır . O yüzden kazasız belasız kullanmak dileği ile . :)

Öyle deme üstadım, onun ikinci el temizine istedikleri parayı da haketmiyor o motor :cherry: Bizim memlekette fiyatını hakeden motor yok ki.

Hayırlı uğurlu olsun. Tren gibi motor. Tekerinize taş değmesin, Allah kaza bela vermesin, ekipmansız binmeyin lütfen :)

Cbf150 öyle bi motordur ki , adamın ağzına bal çalar.Motorculuğu o kadar sevdirir ki , biraz kullanan adam kaşınıp satar ve yüksek cc'ye geçiş yapar.O yüzden piyasada bol bol temiz , ikinci el cbf bulmak kolaydır.Piyasayı sıkı takip edip , temiz bir ikinci el denk getirmek daha mantıklıdır.Ayrıca sıfır km cbf150 alan kişi de kısa sürede ağzına çalınan bala dayanamayıp arı kovanına dalmak ister ve genelde cbf150 bir sene kullanılıp satılan bir motordur.Sıfır km cbf alanlara karşı insanların tavrı "Nasıl olsa satıp büyük motor alıcan.Niye sıfır aldın ki" şeklinde olur.Çünkü cbf150 sahiplerinin kaderi hep aynıdır.Satıp büyük motor alırlar.

Dogru soylemisler bence arastirsaydin temizini 3.500 ve 4000 arasi bulman mumkundu parca fiyatlari bol ve uygun zaten. sifiri 6000 civari ve bana gore bu fiyat yuksek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar