Motosiklet mi Meslek mi ?

Sizin tercihiniz ne olurdu ?

• Motosiklet

Oy: 9 18.0%
  • Meslek

Oy: 41 82.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
motosiklet ne senin karnını doyurur ne de sana bir gelecek inşa eder ama mesleğin sana daha iyi bir gelecek ve daha güzel motorlar nasip eder. gittiğin her limanda motor kiralayabilirsin, değişik yerlerde sürersin. ohoo sen bunları kendin göremiyorsan biz anlatsak ne fayda...

boşver paşam sen bırak mesleği filan direk motora atla. dağ bayır gez toz, yarın öbür gün bir kız seversin onuda motorla gezdirirsin. istemeye gittiğinde mesleğimi yaktım ama motorum bak ciuvvv ciuvvv diye ses çıkarıyor dersin.

ciddiye alıp cevap vereyim diyorum ama kimse bu kadar salak değildir diye düşündüğüm için ciddiye de alamıyorum....

Paran olmazsa hiçbir zaman iyi bir motosiklet sahibi olamayacaksın. :)

Basında "falanca kişi Bir şirkette CEO iken mesleğini bırakıp motosiklet ile dünya turuna çıktı" Haberini okuyunca , bir çoğumuz Helal olsun adama deriz. Ama iş bu soru bize yöneltildiğinde , "yok kardeşim önce para kazanmalısın " diyoruz :)

Yasin kac senin ? Para kazanma telasina dustugunde kafani duvarlara vurma sonra.Motosiklet bir zevktir. Meslegini biraktin motor surdugunu farzet. 5 sene sonra sikildin motordan,surmeyi biraktin ne yapacaksin ?? Yada bi kazaya karistin sogudun yada sakat kaldin. Paran olmadan motoru yurutemessin benzin bile parayla

Son düzenleme:
Basında "falanca kişi Bir şirkette CEO iken mesleğini bırakıp motosiklet ile dünya turuna çıktı" Haberini okuyunca , bir çoğumuz Helal olsun adama deriz. Ama iş bu soru bize yöneltildiğinde , "yok kardeşim önce para kazanmalısın " diyoruz :)

hepimiz bir sirkette ceo olalımda işi bırakıp dunya turuna cıkalım =))

Konuya son veren cevap :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:51 ----------

Mesleği bırakıyorum dedim çalışmayacağım değil. Ailem milyarder değil, çalışmadan elbette para kazanılmaz. Mesleği bırakıp başka bir işe yönelmekti fikrim ama elimden gelen, anladığım başka bir iş yok. Motokuryelik benzeri işleri denerim diye düşündüm. En iyisi 1-2 sene çalışıp duruma göre karar vermek. Erken karar doğru seçenek değil galiba.İyi kötü bütün yorumlar için teşekkür ederim.Herkese kazasız belasız sürüşler..

gittiğin limanlarda kiralarsın bir sukutır hevesini alırsın eve dönünce zaten kocaman bekliyor. önce iş yemişim motoru :bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar