Yurek yiyenler..

aslında bu tür videoları ailelere izletmek lazım.Ana baba bak böyleleri ölüyo diye.İnsanların içi rahatlar..

enduroların tork değerleri fazla olduğu için böyle ani hızlanma-sollama olayları bunlarda böyle oluyormuş demekki. ama çok zevkli bir video bende gözümün kestiği anlarda yapıyorum böyle hareketler bazen.

enduroların tork değerleri fazla olduğu için böyle ani hızlanma-sollama olayları bunlarda böyle oluyormuş demekki. ama çok zevkli bir video bende gözümün kestiği anlarda yapıyorum böyle hareketler bazen.

Başarılarının devamını dilerim...

Bir büyük rakıyı devirdikten sonra zil zurna sarhoş olup permatiğin tarağını kırarak banyoda edep yerlerini traş ederken de bu zevki alırsın. Binlerce lira harcayıp motor sahibi olmana gerek yok.

Son düzenleme:
Asla "yapamayacağım" için kıskandığım ve asla "yapmayacağım" için zevkle izlediğim bir vidyo..Ne diyim.. Allah ıslah etsin. Yapabilen, cesareti olan, geride bekleyeni olmayan yada bekleyenlerini umursamayanlar için bunlar. Beni aşar...

Bir büyük rakıyı devirdikten sonra zil zurna sarhoş olup permatiğin tarağını kırarak banyoda edep yerlerini traş ederken de bu zevki alırsın. Binlerce lira harcayıp motor sahibi olmana gerek yok.
Abi bu nasıl bir cümle kurmadır nasıl bir hayal gücüdür bu ne :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar