Arkadaşlar, öğrendiğim bir bilgiye göre bu motorun mondial kısmı sadece stickerlarmış. rus bir firma tarafından üretilip tüm parçaları rus malıymış. mondial sadece sticker takmış. bu iyi bir şey sanırım
... Yakıt ortalama 150-160 krş. 100-110 km makinamın rahat ve iyi hissettirdiği sürat aralığı, ....
120 sonrası titreşim rahatsız ediyorsa hoş değil. 120 düşük bir hız sayılmaz ama 130 - 140 civarı başlasa daha iyi olurdu.
250 cc tek silindirli bir aletten bahsedildiğinin farkındasın değilmi? yada transalp, tenere, crossrunner gibi bir konuya yazmak istedinde buraya yazdın yanlışlıkla.
Hocam, bırakın kuruş hesabını, motor kuruş yakmaz, benzin yakar. Biz ne bilelim kimin benzini nerden kaça aldığını?!? :silent:
100km'de ne kadar benzin yakıyor onu söyleyin. Tüm dünyada 100 km'de kaç litre yaktığıdır ölçü, bi bizde km'de kaç kuruş yaktığı.r: İlginç milletiz vesselam.
Kardeş benim hesabım bu bi zahmet(sanırım sen bu ülkede yeni başladın yaşamaya) kendi hesabını yap ne diyeyim sana ...kuruş yakmaz??? ne içiyorsun kardeş...?
kayseriden bir arkadaşımız 9250 ye kadar düştü. motor daha 500km de. ne diyorsunuz arkadaşlar? bu motor tutmasa bile bundan daha alt fiyata gider mi? zarar etmek istemiyorum açıkcası
kayseriden bir arkadaşımız 9250 ye kadar düştü. motor daha 500km de. ne diyorsunuz arkadaşlar? bu motor tutmasa bile bundan daha alt fiyata gider mi? zarar etmek istemiyorum açıkcası
Öncelikle turkish39' a selamlar, Cesaretini göstermiş Bu paraya alınabilecek en güzel ve en makul enduro motoru almış, Bu motoru ve fiyatı beğenmeyen veya başka 250cc motorlarla kıyaslayan arkadaşlar şunu dikkate almalı bence, bu Motorun kıyasladığınız motorlarla tek ortak noktası motoru ve 6 vites olması kullanım tarzı tamamen farklı ve eşsiz, piyasada bu motorun muadili başka bir motor yok şu anda ve düşük bütçeli enduro kullanmak isteyen arkadaşlar için iyi bir seçenek. Bu tarz bi motoru alan kişi zaten en az 2 yıl biner ve açıkçası belli bir değer kaybını göze alır, ben BMW F650gs kullanıcısı olarak motoru başarılı buldum, alanda kehyifle binsin, arkadaşlar aldığım motor değerini kaybetmesin diye düşünüyorsanız bence CBF alın 150cc. binersinizde satarsınızda.
Ama motor işine keyif için biniyorsanız uzun yol yapacak ve enduronun zehirini almak istiyorsanız bu makina en uygunu![]()