- Konu Yazar
Arkadaşlar motosikletimi iş yerinin otoparkında, tellerin dibine park ettim ve otoparkın içinde olsun çevresinde olsun ağacı, çiçeği, böceği, kuşu boldur. Birde fabrikanın otopark girişene 6-7 metre yakınına kadar yol asfalt olrak gelir ancak ondan sonrası ve fabrikanın bütün çevresi toprak yoldur. Bölge aynı zamanda gümrük bölgesi olduğu içinde tırı kamyonu da boldur ve tam fabrikanın önünde bu araçlar dönüş yapar yada daha ilerideki fabrikalara gitmek için bu toprak yolda hem tozu kaldırmaya yetecek kadar hızlı hemde pıs pıs hava basa basa bu toprak yoldan geçer ve müthiş bir toz bulutu eşliğinde ilerlerler. Eh doğal olarak motorumda otoparktaki diğer araçlar gibi tozlanır. İş çıkışı her gün yıkar temizlerim motorumu. Kaskımı da aynaya asarım. Yine otoru yıkadıktan sonra sıra kaskımı temizlemeye geldi ki üzerini ıslak bezle silerken vizörün iç kısmında, işaret parmağımın ilk boğumu büyüklüğünde sarı bir örümcek gördüm ve güneş vizörünün olduğu aradan iç kısma kaçtı. Bir daha da göremedim. Kaskım nitro n-psi. Bütün iç süngerlerini söktüm ve olduğu gibi çeşmenin altına soktum. Vizörünü falan kapatıp tas gibi içini komple suyla doldurup doldurup boşalttım... Sizce örümcekten kurtulmuşmuyumdur? Yada başka ne yapmam gerekli?