BertomuC Yuvacık Gezisi - Forum İçin

Geçtiğimiz pazar günü yaptığımız bu güzel etkinlik için forum ekibine teşekkür ediyorum ve bu videoyu sizlere armağan ediyorum. Alper Tim'e özellikle teşekkürler (sebebini kamera arkası olayları videosunda göreceksiniz bir sonraki videoda :queen: )
İyi seyirler

Super Moderator
cümleten hayırlı haftalar arkadaşlar

öncelikle dün gelen katılım gösteren herkese teşekkürler

bana göre ufak tefek problemler olmuş problem olmasının nedeni mekan işletmecisi hasan beyi bulamadığınız için olmuş ben 2 haftadır hasan beyle görüşüyordum ve yerimiz ayrılmıştı hasan beyle ben oraya geldiğimde görüştüm kendisi erken gelen müşterilerin olduğunu ve onların sağa sola yerleşmesinden dolayı bizi alt tesise almayı planladığını kendi müşterileri ile ilgilenirken bizim gurubun gelip orda çalışan arkadaşlarla muhatap olduğunu ve kendi personelinin de bu konuyu bilmediği için motosiklet.net organizasyonundan haberleri olmadığını belirtti ve daha sonra olaya müdahil olup bizim gurubu aşşağıda tesislere aldığını söyledi

ben gurupla beraber gelemediğim için böyle bir aksilik oldu kusuruma bakmayın

ancak benim geç gelme nedenim gurubun en arkasından gelirken 2 arkadaşımızın yavaşlayıp durduğunu gördüm ve bende durdum onları yolda bırakmamak için duran arkadaşlarımızdan birinin kaskının içine böcek kaçmış onu temizledi ve yola devam ettik 3 motor ben gene arkadayım önde giden arkadaşımız tam kandıra gişelerine geldiğimiz sırada tır sollayınca tabelayı kaçırdı ve peşinden gittim önümde giden (2.motor) arkadaşı durdurdum ama diğer arkadaşı durduramadım daha sonra mecbur peşinden gittik ona en son telefonla ulaştığımızda geri döndüğünü ifade etti bizde geri dönelim dedik ama sapancadan dönebildik :mrgreen:
baştada dediğim gibi ufak tefek sorunlar hariç kazasız belasız bir etkinlik oldu ve güzel geçti kanısındayım tek sıkıntım geri dönüş yolunda yaşadığımız inanılmaz trafikti :farao:

herkese tekrar teşekkürler inşallah yeni buluşmalarda görüşmek üzere

şimdiden hepinize hayırlı ramazanlar

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Demek kaybolan duke ve cross lu arkadaş sizlerdiniz :) , ama yolda arkadasini fermuar düzeni icin uyarmanı taktir ettim.Her grup sürüsüne senden bitane lazim. ( arkanizdan gelen yelekli siyah hyosunglu bendim )

Bunlar da ufak motorcular :)

279-albums3475-picture12991.jpg

Moderatör
Demek kaybolan duke ve cross lu arkadaş sizlerdiniz :) , ama yolda arkadasini fermuar düzeni icin uyarmanı taktir ettim.Her grup sürüsüne senden bitane lazim. ( arkanizdan gelen yelekli siyah hyosunglu bendim )

Siyah hyosunglu bey, merhabalar fermuar düzeni hakkında bilgim var, orada motorum arıza yaptığı ve onu arkadaşıma bildirmek için yanına gitmiştim :))

Ben sizide admin sanmıştım :queen:

google.com
https://google.com

Bu ne şimdi ? Bi şey denedim linkleri otomatik urlye çevir tiki protokolü yazmadan çalışıyormu diye denedim arkadaşlar :D Meraktan :D

Son düzenleme:
Yanlız kırmızı harflerle Admin diye belirtilen Şahıs benim :p

Forumla ilgili bi isteğiniz sorunuz varmı diye sorduğunuzda olacaktı aslında aklıma gelmedi orda :D Şu kişiyi konuya davet etme eklentisi varsa vBulletine olsa iyi olur mesela @Lucas :cherry: Çok kullanan var bunu ama bu eklentinin olmadığının farkındalarmı bilmiyorum :)

Son düzenleme:
Siz ikiniz erken ayrildiniz o gun(berkaye). Biz yemekten sonra derede kahve ictik. Tepsiyle falan derede kahve icerken cok gulduk :). Arkada da Serdar Abi elinde asasiyla balik avliyordu :) bu arada o fotograflar nerde qrkadaslar ya?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar