- Konu Yazar
Herkes motorun ne kadar güzel bir şey oldugundan konusuyor. Bir ayricalik. Hayat tarzi bu. Hayat tarzi ama işe gidip gelmek için kullaniliyor anlasilan. Ileride bir gun yamaha r6 alicam kendime diyorsun düşük cc neyine yetmiyor gidip kendini mi oldurceksin deniyor. Sen bakma o motoru alıp ben zevk için kullaniyorum diyenlerin hepsi öluyor deniyor. Ve bunu diyenler motorcular arkadaslar. Motorun hayat tarzi oldugunu soyleyen aşk oldugunu soyleyen bazi kişiler. Ne yani motor bizim için ulaşim aracindan öteye gidemez mi? Yani demek istedigim, arabasi olan, işi yakin olan biri (yani motora ulasim icin ihtiyaci olmayan sadece bu isin sevdasina kapilmis biri) yeterli tecrubeyi kazandiktan sonra ne biliyim bir r6 alip akşam serinliginde veyahut yollar boş olduğu zaman çıkıp kafa dagitamaz mi ? Sinirlari ni bilerek apaçi lik yapmadan yol alamaz mi ? Yani bu adam eger bunu yapmak istiyorsa maximum 3 yil icinde ölmeyi göze almasi mi gerekiyor ? Bunlari soruyorum cünkü yuksek cc motor suren motorcularin ozellikle ss kullanicilarinin o motoru seçmesinin bir kaç nedeni oluyor. Ya hava atmak istiyor, ya canina susamis erkenden ölmek istiyor. Algi bu mu arkadaslar ? Cok mu mantiksiz yani sehir ici ulasimda kullanmayip kafa dagitacagimiz bir motor almak (Kendimden bahsetmiyorum boyle ölürsun alma muhabbetlerine cok rastladigim icin soruyorum.)