Merhaba,
bir süredir forumu takip ediyorum, yeni üye oldum. herhangi bir aksilik olmaz ise ben de bu geziye katılmak isterim. gis akademiye uğramak ta isabet olmuş olur benim için.
bir aksilik çıkmazsa 3 motorlu arkadaş size katılmak istiyoruz
Site kullanıcılari icin gelenekselleşmiş bir gezi olan Yuvacik gezisi ile aynı tarihte olmasi gercekten saçma olmus. Avrupa yakasinda oturan arkadaşlari tercih yapmak zorunda birakircasina. Yılda bir kez olan bu gezi organizasyonuna saygısızlıktır bence. İsteyen istediği geziye katilabilir , buna kimse gık diyemez elbette, ama işin icine bu taraftakiler icin yuvacik uzak falan denmesi hic hoş değil. Sonucta hepimiz varmaktan cok yolda olmak icin motor kullanıyoruz. Sezonun daha başındayiz, onlarca 'pazar' günü varken, ayni güne tıkıştırmak yanlıs..
Zaten burdaki tepkiler insanlar tercih yapmak zorunda kaldığı için. Yoksa ikisine de Katılmak istedikleri bariz. Hız konusuna gelirsekbende Asya 125 çin kullanıyorum 80 i geçemeyeceğimi belirttiğim halde sorun olmayacağını söylediler .. Sitede yeniyim Herkesin ortak zevki olan ve aynı şeyi yapmak isteyen insanların böyle bir Konuda bile birlik olamaması tercih yapmak zorunda olması üzücü ilginç ..
Herkes olmak istediği yerde ve mutlu olsun o ayrı ama iki tarafada gitmek isteyenler için etik değil.
Iyi eğlenceler![]()
Site kullanıcılari icin gelenekselleşmiş bir gezi olan Yuvacik gezisi ile aynı tarihte olmasi gercekten saçma olmus. Avrupa yakasinda oturan arkadaşlari tercih yapmak zorunda birakircasina. Yılda bir kez olan bu gezi organizasyonuna saygısızlıktır bence. İsteyen istediği geziye katilabilir , buna kimse gık diyemez elbette, ama işin icine bu taraftakiler icin yuvacik uzak falan denmesi hic hoş değil. Sonucta hepimiz varmaktan cok yolda olmak icin motor kullanıyoruz. Sezonun daha başındayiz, onlarca 'pazar' günü varken, ayni güne tıkıştırmak yanlıs..