sevaptır bi lastik önerisi :)

Slm arkadaşlar yeni aldığım motosikletimin lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum üzerindeki lastikler kaya gibi sert ve dişli yani araziye uyumlu bi lastik asfaltda ürkütüyo beni bu sebepten yeni lastik almayı düşünüyorum fakat pek anlamıyorum bu markalardan falan, yani biraz kafam karışıyor. Lastiklerimin ölçüsü
ön teker ( 80x100-21 )arka teker ( 120x90-18 ) genel itibari ile yol ama araziyede girebileciğim bi lastik olmalı.Bu konuda önerileri olanlar fikirlerini belirtirlerse minnettar olurum şimdiden tsk

Motosiklet nedir ? Ayrıca disli yani arazi lastikleri ozellikle turkiye sartlarında frenleme mesafesini yol lastiklerine nazaran daha da kısaltır. Viraj performansları yol lastikleri gibi degil kabul ediyorum ancak motosikletimde arazi lastigi takılıyken kendimi daha guvende hissediyorum. Bunu da bi yere not al :)

Arazide gidebilecegin her lastik asfaltta sikinti yaratir asfalt icin bilinmis markalar var butcen ne kadar birde o ebatlara gore olan marka ve modelleri listeleyip fiyatina,kalitesine ve butcene gore en uygun lastigi belirlemen gerek ona gore oneride bulunurlar mesela butcem 500 tl bridgestone batlax cifti 450 michlen pilot street 490 gibi ornekler verirsen daha net yardimci olurlar

vElmjR.jpg
[/url][/IMG]
Motosilletim Yuki "250 izci cross" dediğim gibi genel itibarı ile yolda kullanacam seyehat etmeyi seven biriyim sürekli uzun yol yapıyorum bu sebepten asfalt ağırlıklı ama gerektiği zamanda araziye girecek yani yol beni araziye sokuyorsa tereddütsüz girebilmeliyim ama extrem bi durum yok ortada yani crosscular gibi taştan taşa zıplamayacam ufak tefek dere yatakları yayla yolları sıkıldığım zaman asfaltdan cıkıp arazide gidebileceğim bi lastik.Üzerindeki lastiklerle viraja giremiyorum düz yolda hoplaya zıplaya gidiyor dişli olduğu için bide motoru totoyla hafif sallayınca bile sanki beni üzerinden atacakmış gibi oluyor bunuda lastiklere bağlıyorum yere tutunmuyor diye hal böyle olunca üzerindeki lastikler değişmesi gerekli diye düşünüyorum.

Metzeller Tourance 'a bi bak derim. Bahsettigin ebatlarda uretimi var mı emin degilim ama varsa ve fiyatı da uyarsa tam aradıgın lastik diyebilirim. Yada @3 numaralı arkadasın sacmalıklarını dinleyebilirsin.Tercih senin :)

Arazide gidebilecegin her lastik asfaltta sikinti yaratir asfalt icin bilinmis markalar var butcen ne kadar birde o ebatlara gore olan marka ve modelleri listeleyip fiyatina,kalitesine ve butcene gore en uygun lastigi belirlemen gerek ona gore oneride bulunurlar mesela butcem 500 tl bridgestone batlax cifti 450 michlen pilot street 490 gibi ornekler verirsen daha net yardimci olurlar

Dediğiniz gibi marka ve modelleri listeleyebilsem gerisine kendim karar verebilirim işin o kısmı beni biraz geriyor onun için bilen arkadaşlar varsa çokda uğraşmadan bu lastik işini çözebilirsek sevaba geçersiniz :)

Metzeller Tourance 'a bi bak derim. Bahsettigin ebatlarda uretimi var mı emin degilim ama varsa ve fiyatı da uyarsa tam aradıgın lastik diyebilirim. Yada @3 numaralı arkadasın sacmalıklarını dinleyebilirsin.Tercih senin :)

Soylediklerimin nesi sacmalik adama lastik oneriyorsun abati varmi bilmiyorum diyorsun bir baska konudada adama 24 amper aku tavsiye etmissin amperden dolayi sigortasi yansa yada tesisatta sorun yasasa ne yapican laf olsun diye gevezelik yapiyorsun ustelik saygisizsinda

Soylediklerimin nesi sacmalik adama lastik oneriyorsun abati varmi bilmiyorum diyorsun bir baska konudada adama 24 amper aku tavsiye etmissin amperden dolayi sigortasi yansa yada tesisatta sorun yasasa ne yapican laf olsun diye gevezelik yapiyorsun ustelik saygisizsinda

Lastik tavsiyesi istiyor marka ve modeli ile veriyorum. O ebatlarda var mı yok mu ona da gidip bakacak halim yok. Deneyip tecrube etmedigim hic birseyi baskasına tavsiye etmem. Aynı motosikleti 8, 18 ve 35 amper aku ile kullandım. Su anda 24 amper elektrikli bisiklet akusu taktım hala kullanıyorum. Evet yeri geldiginde haddinden fazla saygısız olabiliyorum. Kıskırtmayın beni.

O halde benim soylediklerimde sacmalik olmuyor hatta gayet yerinde oluyor :)

Arkadaşlar gereksiz tartışmlara girmeyelim burda bi konuda bilgi istiyorum sadece, vaktinizi ayırıp cvp veriyorsunuz değerlendirmeye alıyorum tşk eiyorum ayrı ayrı ama lütfen sevaba girek derken günaha girmeyelim.

Onerdigin lastikleri belirtilen ebatlarda bulup linkini paylassana burda

Algı ve idrak etmekte mesele tabi daha okudugunu bile anlamakta gucluk ceken insan kalkip kucumsuyorum seni gibi soylemlerde bulunabiliyor haliyle ben orda ornek verdim adama kalkip tek tek motoruna gore lastik bakacak degilim kimsede yapmaz yazdigimi iyi oku anlamadaysin anlayana kadar oku ondan sonra yorum yapacaksan yap ben uygun lastikleri belirlemeseni sonra fiyat ve marka olarak butcesine gore paylasmasini daha sonrada lastikler hakkinda yorum alacagi sekilde soyledim bridgestine ve michlen de buna ornekti cahile laf anlatmak zor sanaat..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

Dediğiniz gibi marka ve modelleri listeleyebilsem gerisine kendim karar verebilirim işin o kısmı beni biraz geriyor onun için bilen arkadaşlar varsa çokda uğraşmadan bu lastik işini çözebilirsek sevaba geçersiniz :)

Lastikal.com a gir ebatlarini sec ona gore lastikler cikacak butceni asmayacak sekilde lastiklerden on arka takim sec ondan sonra karsilastirmalarini yapabiliriz mobilden girdigim icin bakamiyorum

Algı ve idrak etmekte mesele tabi daha okudugunu bile anlamakta gucluk ceken insan kalkip kucumsuyorum seni gibi soylemlerde bulunabiliyor haliyle ben orda ornek verdim adama kalkip tek tek motoruna gore lastik bakacak degilim kimsede yapmaz yazdigimi iyi oku anlamadaysin anlayana kadar oku ondan sonra yorum yapacaksan yap ben uygun lastikleri belirlemeseni sonra fiyat ve marka olarak butcesine gore paylasmasini daha sonrada lastikler hakkinda yorum alacagi sekilde soyledim bridgestine ve michlen de buna ornekti cahile laf anlatmak zor sanaat..

Bu kafa bi harika dostum :p
Resmen HaRfLeRi BiR kUcUk BiR bUyUk yazmayı tercih eden birini muhatap alıyorum kendime :p

Hocam adamın kafada bi kaç tahtası eksik sorunlu bugüne kadar yaşaması bile mucize aslında (troll değilse eğer) şu konuya girip yazdıklarını okursan zaten bi daha ciddiye alıp cevap bile vermezsin emin ol.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...ask-almayin-beyininizin-degerine-gore-al.html

Hadi yol al kardeşim agzimi bozdurma benim o kafayi hic yasamadim hic okadar bos olmadi cunku kafamin ici :king:

Hocam adamın kafada bi kaç tahtası eksik sorunlu bugüne kadar yaşaması bile mucize aslında (troll değilse eğer) şu konuya girip yazdıklarını okursan zaten bi daha ciddiye alıp cevap bile vermezsin emin ol.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...ask-almayin-beyininizin-degerine-gore-al.html

Hadi yol al kardeşim agzimi bozdurma benim o kafayi hic yasamadim hic okadar bos olmadi cunku kafamin ici :king:

Yılın bulusması :p
Beyler ; ikiniz kafa kafaya verseniz 2 ayda avrupa birligine girer 3 ayda da yonetimi elimize alırız. demedi demeyin :p

Yılın bulusması :p
Beyler ; ikiniz kafa kafaya verseniz 2 ayda avrupa birligine girer 3 ayda da yonetimi elimize alırız. demedi demeyin :p

İkimiz kafaları birbirine verip aby degilde sana girersek eline alacağın şey yönetim olmaz :thumleft:

İkimiz kafaları birbirine verip aby degilde sana girersek eline alacağın şey yönetim olmaz :thumleft:

Aklıma geldi de yazmak istemedim ne güzel bak kafalarımız şimdiden uyuşuyor bi de tequ ya sormak lazım bu birlikteliğe hazır mı acaba :queen::flower:

kardeş gelelim senin meseleye ön teker için malesef cross harici yok ama arka teker için var iyi bir kombin yapılmalı
ön teker için
https://www.lastikal.com.tr/arama_sonuclari.aspx?kid=1699&F=v

arka teker için

https://www.lastikal.com.tr/arama_sonuclari.aspx?kid=1654&F=v

arka teker için michlen veya pirelliden başka alternatif bulamadım ama el ele verilip iyi bir kombin yapılabilir yarın daha detaylı arama yaparım senin için başka sitelerde de bulursam paylaşırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------

ön için http://www.kliksa.com/urun/bridgestone-80100-21-51p-tw41-gezi-motosiklet-lastigi-on/902162428
arka için bütçen varsa https://www.lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=3239
bütçen yoksa https://www.lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=9275
fazla şeçenek yok gibi arkaya göre varda ön için orjinal ebatlarda en yakını bridgestone

Ergen rol kesmeyi bırakıp özüne döndü sonunda :p
Aklıma geldi de yazmak istemedim ne güzel bak kafalarımız şimdiden uyuşuyor bi de tequ ya sormak lazım bu birlikteliğe hazır mı acaba :queen::flower:
Bu yuzden yılın bulusması dedim ya iste. 2 ergen bir arada muhakkak uyacak kafalarınız :p Ben hazırım tabiki. Belki guclerinizi birlestirirseniz kapasiteyi biraz daha olsun yukseltebilir adam akıllı bir kac laf edebilirsiniz. May the force with you. Hadi lise seviyesindeki esprilere devam.Bana da nostalji oluyor hic yoktan :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar