kawasakinin şu modellerini çok beğeniyorum^^

bunu söylemek istedim çünkü gerçekten güzel, kawasakinin eski racing motorları güzel şimdikileri hiç güzel değil, eski racing çift far tek far fark etmez, sele altı egzozlu olan modellerin hepsi güzel neredeyse özellikle ortalama 2005 ler falan çok iyi gerçekten ya 636 zx6 zx7 falan

Motosikleti
SuZan
2006 kasa ER6n (naked) kullanıyorum. daha önce farklı cc lerde 6 adet hondam oldu. hep alıcak arkadaşlarıma kulaktan dolma bilgilerle alma ustası yok parcası yok vs vs.. hep kötüledim.. taki kawasaki sahibi olana kadar.. ara devirlerde olsun yüksek devirlerde olsun gerçekten mudailleriyle uzaktan yakından alakası yok.. gidişi ve kalitesi (kawasaki ağır sanayii) gerçekten farklı. yoluma bundan sonra kawasaki ile devam edicem.

2006 kasa ER6n (naked) kullanıyorum. daha önce farklı cc lerde 6 adet hondam oldu. hep alıcak arkadaşlarıma kulaktan dolma bilgilerle alma ustası yok parcası yok vs vs.. hep kötüledim.. taki kawasaki sahibi olana kadar.. ara devirlerde olsun yüksek devirlerde olsun gerçekten mudailleriyle uzaktan yakından alakası yok.. gidişi ve kalitesi (kawasaki ağır sanayii) gerçekten farklı. yoluma bundan sonra kawasaki ile devam edicem.

o modellerin kafası acayip tipsiz bence,peki 4 silindir honda kullanmışmıydınız?

Motosikleti
SuZan
kimileri çirkin sever :) .. evet 2-4 silindir honda ve 4 silindir suzuki kullandım.

2006 636 kullandığım en sağlam racingti. Birdaha da öylesi gelmeyecek ama insan bekliyor işte. O 8 binden sonra yaşadıklarım of ulan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar