Doğal dokunun en az bozulduğu yerler,Orman bile belki yüzlerce yıldır kendi tohumlarından üremiş çoğu yerde.Ana yoldan çıkmadıkça karşıya gecilmez,zaten Sislioba tarafında sınırı Rezve deresi oluşturuyor,Sınırın karşı tarafını da legal yoldan gecip gördüm Beğendik'in karşısındaki Rezova yı gören" ulan bu karşıdaki Beğendik'in nesini beğenmişler ? "diye düşünmeden edemez.Bizimkinde viran kerpiç köy evleri,orada gayet özenli binalar var.Tam sınırda askeri birlik var biz sınıra yaklaşamıyoruz,adamlar bizim son sınır hattımızın önündeki derenin kıyısına teknelerini çekiyorlar.Beğenen arkadaşlara tekrardan teşekkürler
Savaş abi çok güzel yerler,sislioba yoluna girdikten sonra sınır boyunca 20 km vardır tahminim,git git bitmiyor heryer ağaçlık görebildiğim en uzak mesafe 100 metre var yok,acaba karşıyamı geçtim korkusu sarmaya başladı beni
İleride bir motorsiklet gördüm plakasına bakmak için yanına yaklaştığımda maalesef plakasız çıktı,ama plaka takmak için çerçevesi vardı üzerinde Kırklareli yazısını görünce rahatladım![]()