Abi ben anlamıyorum yaa.
E5'ten ilerleyen bir insan evladı, solun solundaki o dar şeritten sürekli motorların geçtiğini görür. Görmesi lazım.
Görmüyorsa insan evladı değildir
Ne evladı olduğunun pek bir önemi var mı, iyice midemiz kalkar hale geldi bu iş.
geçenlerde kadıköyden bostancıya gidiyordum. trafik çok ağır ilerliyordu. ben de sol şeridin solundan gidiyordum.trafiğin akışına göre hızımı düşük tuttum.duran bir arabanın kapısını açabileceğini varsaydım. kornamı bozdum o gün. bi ara arkaya baktım. en az 20 tane motorlu peşimde. bi boşluk buldum ve onlara yol verdim. adamlar bi anda 70 e çıktı. ben 20-30 la gitmeye devam ettim. trafiğin hızına göre gitmeyi bilmiyoruz maalesef.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
"haklı olmak önemli değil, hayatta olmak önemli." diye bir söz okumuştum bu forumda.
geçenlerde kadıköyden bostancıya gidiyordum. trafik çok ağır ilerliyordu. ben de sol şeridin solundan gidiyordum.trafiğin akışına göre hızımı düşük tuttum.duran bir arabanın kapısını açabileceğini varsaydım. kornamı bozdum o gün. bi ara arkaya baktım. en az 20 tane motorlu peşimde. bi boşluk buldum ve onlara yol verdim. adamlar bi anda 70 e çıktı. ben 20-30 la gitmeye devam ettim. trafiğin hızına göre gitmeyi bilmiyoruz maalesef.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
"haklı olmak önemli değil, hayatta olmak önemli." diye bir söz okumuştum bu forumda.
"Kaybeden sen olduktan sonra kimin haklı olduğunun ne önemi var"
Kapıyı tükürmek için açıyor hayvan. Çok şahit oldum.
Kartal , şahin , tipine malesef hayvan arabası gözü ile bakıyorum. Bunları doğru kullananları tenzih ederek bu cümleyi kuruyorum, şahin , doğan gördüğümde her bokun olabileceğini hesap ederek hareket ediyorum.. Cünkü bu arabalara binenler normal insanlar olmuyorlar benim bakış açımda. Tekrar söylüyorum kırılmaca gücenmece olmasın % 90 böyledir, içlerinde iyi ve sadece ekonomisi buna elverdiği için binen insanlar da muhakkak var, onlara dirhem sözüm yok. Çarptırılmaya..
Geçmiş olsun.
Fakat o kapıyı o hale getirmek için cidden hızlı olmak lazım, inşaallah motorcu arkadaşda bir sorun yoktur.
Araba sürücüsü haklı olarak aracının hasarını da motorun trafik sigortasından talep edecek ve alacaktır.
bu tür dar bölgelerden geçerken hem çok dikkatli olmalı, hem yavaş gitmeli, hem de her araba başına en az bir kez kornayı dıtlamalıyız.
parmaklarda fren manetinin üstünde hazır bulunmalı, 20-30 km hızları geçmemeli. şu an tahayyül edemedim ama belki 30 km bile yüksek bir sürattir orası için.