Motorcu Trolü içerir

Motordan inerkende içimden aha motoruda kızın kafasına düşürecek dedim :ÇD

Bir an ayaklığı ya açamadıysa diye içimden geçirmiştim :D

Sabah sabah mahvetti beni, ofiste gülmemek için yamuldum =) adam kızı düşürdü resmen :D bide öldü fln yazmış =) yazık kıza, garibim sırıtıyo hala.

valla ilk izlediğimde hem kıza acıdım hem bir gülme gelmedi değil :D sonuna doğru hastahaneye gidip güldüğünü görünce 'ha tamam bunda cidden bir şey yokmuş' der gibi bir hal aldım ama gerçekten kötü düştü sanki :D

Takip ettiğim kanallardan biridir WALTERRIFIC eğlenceli bir motovloggerdır arkadaş. Şu kanallarda takip edilesi kanallardır ben severek izliyorum bakerXderek, snowcat87, YummiR6, 6Foot4Honda, BaronVonGrumble, chaseontwowheels, CycleCruza, Do It With Dan, Enduro KeX, Royal Jordanian, The Dirtbike Rider.

Gin

Takip ettiğim kanallardan biridir WALTERRIFIC eğlenceli bir motovloggerdır arkadaş. Şu kanallarda takip edilesi kanallardır ben severek izliyorum bakerXderek, snowcat87, YummiR6, 6Foot4Honda, BaronVonGrumble, chaseontwowheels, CycleCruza, Do It With Dan, Enduro KeX, Royal Jordanian, The Dirtbike Rider.

walter'ın tüm videoları insanları trollüyor eğlenceli ama kimseye trafikte yada motordan indiğinde bir saygısızlık yapmıyor, snowcat87 nin nesini önerdin allah aşkına herif tam dayaklık

https://www.youtube.com/watch?v=llR-ohkEG-Q 0:55 ve 1:40'ı (bunu özellikle) izlemen yeterli. 1:40taki hadiseyi bana yapacak yolda giderken yandan tekmeyi koyarım grenaja

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar