Motor delisi süper kahramanlar !

MERHABALAR.

Filmlerden , dizilerden ve çizgiromanlardan kopup gelen , birçoğumuzun çocukluğunu ve ergenlik dönemini etkisi altına alan Süper kahramanlardan bazılarıyla ortak bir yönümüz var ...

Motor meraklısı süper kahramanlarda var ! :) Hem günlük hayatta hemde daldan dala uçarken kullandıkları motorlara bir göz atalım.

1)KAPTAN AMERİKA
image.php
image.php

2)GREEN ARROW

image.php
image.php

3) BLACK WİDOW

image.php

4) ROBOCOP

5) BATMAN

6) GHOST RİDER

Benim en çok hoşuma giden Kaptan Amerikanın motoru oldu, sizlerde beğendiğinizi yoruma eklemeyi unutmayın . Aklıma geldikçe , yeni kahramanlar yakaladıkça konuya eklemeye çalışacağım .

Son düzenleme:
Hep ecnebilerden olmasın,süperini bilmemde kahraman potansiyeli var :cat:
10389492_925213710832005_668776831993398781_n.jpg

Haha Batmanın motor kendinden yataklı :) acuna bak acuna :D harbiden zengin olunca kafa kırılmıyor heralde :))

Marvel' in harley davidson ile anlaşması var black widow' un kullandığı motorlar harley' in elektrikli modelleri.

Bu arada 4. resim green arrow' a benzemiyor ama o motosiklet nedir arkadaş ya hayran kaldım :santa:

Sanırım Acun'un trafik kazasında yakınlarını yahut ailesini kaybetmesi sonucu kaska tövbe etmesi gibi bir durum vardı. doğru veya yalan emin değilim, bir yerde okumuştum yahut birisi söylemişti sadece. h2r'a da kasksız biniyor sanırım o:D

O değil de içlerinde koruma kullanan sadece Robocop. O da kostüm gerekliliği : )

Yanlış hatırlamıyorsam amerika da kask zorunlu değil gözlük zorunlu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar