9.Geleneksel Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi 14 Haziran 2015 Pazar

Super Moderator
katılım listesi güncel
1-alper_tim
2-Emirhan Coşkun +3
3-brooklynnn
4-Karalı
5-ozgranl
6-ilker a.
7-TanImsIz
8-K4NuNi
9-celaleddin
10-ceyhun__22
11-I3luee
12-Kapadokyali+1
13-pilotlike
14-Smdcvk
15-YouSuffer+3
16-Sokollu
17-piyanist_irf
18-berkaye
19-toprakg
20-Green Arrow
21-lac1vert
22-The Best +2
23-Talha Ergüney
24-Sefer İnan
25-Semihg
26-Ayhanş
27-ceyhun__22 +5
28-serdar.0405 + 3
29-soa
30-ezio41 +1
31-AtillaTopal9
32-

kendimi ekledim.
birde foruma üye olan arkadaşım var oda gelecek. artçım değil.
artçı getirmeyi düşünüyorum lakin bayan, başka bayan getirecek arkadaş varsa getireceğim o kadar erkeğin içine tek bayan olmaz :)

Az miktarda da olsa bayan geliyor fakat oturma düzeni karışık oluyor. 10 larca erkeğin arasında yanında tek bayan kalıyor ve halka açık bir organizasyon olduğundan her tip insan geliyor. Bir seferinde çok uyuz olmuştum.. 2 tane denyo salak salak muhabbetleri ile yemek yedirmemişlerdi. Yanımda bayan arkadaşım çok rahatsız olmuştu, kaç kere bozdum denyoları ama hala ''teker yapıyom ben,ön kaldırıyom,ibreyi kırıyom'' diye tükürerek yüksek sesle saçmalıyorlardı. Bak şuna benzer de motosikletleri vardı ;

Diyeceğim o ki eğer yanında bayan ile gideceksen oturacağın masada yabancı olmamasına dikkat et. Çok düzgün, 10 numara insanların geldiği gibi, çok gerizekalı ve görmemiş insanlarda gelebiliyor.. Katil olmamak işten değil =)

Son düzenleme:
Az miktarda da olsa bayan geliyor fakat oturma düzeni karışık oluyor. 10 larca erkeğin arasında yanında tek bayan kalıyor ve halka açık bir organizasyon olduğundan her tip insan geliyor. Bir seferinde çok uyuz olmuştum.. 2 tane denyo salak salak muhabbetleri ile yemek yedirmemişlerdi. Yanımda bayan arkadaşım çok rahatsız olmuştu, kaç kere bozdum denyoları ama hala ''teker yapıyom ben,ön kaldırıyom,ibreyi kırıyom'' diye tükürerek yüksek sesle saçmalıyorlardı. Bak şuna benzer de motosikletleri vardı ;
[url]http://i.hizliresim.com/62bOD0.jpg[/url]

Diyeceğim o ki eğer yanında bayan ile gideceksen oturacağın masada yabancı olmamasına dikkat et. Çok düzgün, 10 numara insanların geldiği gibi, çok gerizekalı ve görmemiş insanlarda gelebiliyor.. Katil olmamak işten değil =)

Benim kız arkadaşım geliyor mesela. Ama dediğiniz tipte biri görürsem o çevreden uzaklaşırım ben hayatta çekmem o tipler gitsin bağcılarda etkinlik yapsın

tesislerde bir sürü masa var herkes kafasına uyan yerlerrde oturabilir sıkıntı çıkacağını sanmam

Benim kız arkadaşım geliyor mesela. Ama dediğiniz tipte biri görürsem o çevreden uzaklaşırım ben hayatta çekmem o tipler gitsin bağcılarda etkinlik yapsın

Masaya oturduk, yemekler geldi.Sonra boş yeri görünce kertenkeleler gelip oturdu. Tabiki taciz etmediler öyle bir durumda zaten önce kollarımı kırıp sonra dereye atardım ama rahatsız edici tavırları,konuşmaları vardı.. Hani hiç kız görmemiş adamların yanına bi bayan gelince hepsi tiyatro yapar ya, aynı öyle =) Kalkın diyemiyorsun,kalkıp gitmekte olmuyor yani 2 ucu foklu deynek. Kapıya adam koyup tipini beğenmediğini sokmama gibi bir şansımızda yok..

Sonuçta onlarda insan dışlamamak lazım. Haremlik selamlık olsun demiyorum ama en azından yanında bayan ile gelenler siteden nick ini bildikleri kişilerle otursun ki böyle ufak tatsızlıklar olmasın.

Şimdiden masa rezervasyonlarınızı kararlaştırın derim =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------

tesislerde bir sürü masa var herkes kafasına uyan yerlerrde oturabilir sıkıntı çıkacağını sanmam

Bize ayrılan kısım var, ayrıca bir tek MT olmayacak halka açık mekan. Bahsettiğim gün oturmaya yer zor bulduk..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merak etmeyin bişey olmaz çok sıktımı kalkıp git deriz, ben r25 ile gelicem bizi gorun yanımıza oturun çok isterseniz sıkıntı olmaz :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Katılmayı çok isterdim ama lanet olasıca Yamaha r25'imi hala teslim etmedi. :farao:

Haftasonu ankaraya gitme durumum var. olmazsa ben de katılıyorum. cumaya kadar netleşir :)

İstanbul Anadolu yakasından ( üsküdar-yuvacık) Gidiş dönüş istikametinde HGS - OGS kullanmamız gerekecek mi?

Uzun yol deneyimi kazanmak adına bende gelmeyi planlıyorum ama dönüş saati ile ilgili bişey yazılmamış. yuvacığa vardıktan sonra neler oluyor neler yapmayı planlıyorsunuz.

Bende geliyorum ekleyebilir misiniz ? :)sonunda etkinlik oluyor güzel ve keyifli bir gün geçiririz umarım. Sohbet kısmı ile ilgili son sayfadaki yazıları okudum keyif alacağım kişilerle oturmayı tercih ederim sinema,film, müzik, gezi vb. sohbeti yapacak arkadaşları beklerim. Görüşmek üzere :)

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Son dakika golü yemezsem bende katılıyorum.

Arkadaşlar Avrupa (Beyoğlu- Mecidiyeköy) civarından kimler var?
Cat Moto (Bülent Sönmez) Bülent başkanı tanıyanlar orada toplanıp geçiş yapalım ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar