Cbf 150'yi Sonunda Sattım . Yeni 250 cc Alacağım Tavsiyelerinizi bekliyorum . :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar sabah motoru teslim aldım tamamen. Şuan işyerinde olduğum için mobilden giriyorum . Akşama foto atarim . Motorun gidişi harika . Cbf ten sonra uçak gibi geldi . :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar sabah motoru teslim aldım tamamen. Şuan işyerinde olduğum için mobilden giriyorum . Akşama foto atarim . Motorun gidişi harika . Cbf ten sonra uçak gibi geldi . :p

Hayirli olsun. Ayni duyguyu ben yasamistim 150 lik scoterdan cbr 250 ye gectigimde ucak gibi gelmisti. Simdi 600 luk var scoter gibi yavas geliyor :cherry::cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi
hayırlısı olsun kazasız belasız

Teşekkürler :)

Teşekkürler . :)

Hayirli olsun. Ayni duyguyu ben yasamistim 150 lik scoterdan cbr 250 ye gectigimde ucak gibi gelmisti. Simdi 600 luk var scoter gibi yavas geliyor :cherry::cherry:

Bu da elbet zaman içerisinde yetmeyecektir farkındayım . Motosiklet sürmek eroin kullanmak gibi . Ufak dozdan başlayarak git gide yetmiyor ve doz arttırılıyor . :mrgreen:

Beyler detaylı fotoğraflar ve yorumlar için farklı konu açacağım daha sonra . Şuanlık 2 tane resimle idare edin . Genel olarak motor 4 bin devirden itibaren son devirlere kadar stabil artan bir torku var . Düşük devirlerde fazla öksürme aksırma yapmıyor . Bugün 120 km kadar sürdüm , ortalama hız olarak 100-130 arası kullandım ve 100 km'de 3.5 litre benzin yaktı . Beğenmediğim tek yanı şuanlık aynaları oldu . Aynalarda titreşim mevcut ve titreşimden dolayı arkayı puslu gösteriyor , ayırt edemiyorsunuz arabaları . Bakalım nasıl bir çözüm bulacaz aynalara .

LaN6ko.jpg
[/url][/IMG]

7kdL9Y.jpg
[/url][/IMG]

Kardeşim bende profilime bakıyorum arkadaş listemde yeşil motorlu bir resim bu kim diyorum kendi kendime ne zaman arkadaş olmuşuz derken sonra jeton düştü!::eek:uups::

100-130 km.arası 3.5 litre çok iyi bir değer o kadar agresiflik için. Bence sadece yakıtı kriter olarak alsan bile Inazuma veya r25'e göre en iyi seçimi yaptın. 4.2'den aşağı yakmadı Inazuma.

Teşekkürler :)

Teşekkürler . :)

Bu da elbet zaman içerisinde yetmeyecektir farkındayım . Motosiklet sürmek eroin kullanmak gibi . Ufak dozdan başlayarak git gide yetmiyor ve doz arttırılıyor . :mrgreen:

Beyler detaylı fotoğraflar ve yorumlar için farklı konu açacağım daha sonra . Şuanlık 2 tane resimle idare edin . Genel olarak motor 4 bin devirden itibaren son devirlere kadar stabil artan bir torku var . Düşük devirlerde fazla öksürme aksırma yapmıyor . Bugün 120 km kadar sürdüm , ortalama hız olarak 100-130 arası kullandım ve 100 km'de 3.5 litre benzin yaktı . Beğenmediğim tek yanı şuanlık aynaları oldu . Aynalarda titreşim mevcut ve titreşimden dolayı arkayı puslu gösteriyor , ayırt edemiyorsunuz arabaları . Bakalım nasıl bir çözüm bulacaz aynalara .

[url=http://hizliresim.com/LaN6ko][url]http://i.hizliresim.com/LaN6ko.jpg[/url][/url]

[url=http://hizliresim.com/7kdL9Y][url]http://i.hizliresim.com/7kdL9Y.jpg[/url][/url]

maşallah diyelim 250 cc fiyatları almış başını gitmişken güzel seçim bence

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok şirin ve tatlı. rengide mükemmel. kaza bela olmaması dileğiyle.

rengiyle gorunusuyle süper olmuş dostum hayırlı olsun umarım servisler sorun çıkarmaz

Kocaeli İl Temsilcisi
Kardeşim bende profilime bakıyorum arkadaş listemde yeşil motorlu bir resim bu kim diyorum kendi kendime ne zaman arkadaş olmuşuz derken sonra jeton düştü!::eek:uups::

Ahahaha olur o öyle kardeşim , fotoğfafı değiştirince insan farklı gibi zannediyor . :)

100-130 km.arası 3.5 litre çok iyi bir değer o kadar agresiflik için. Bence sadece yakıtı kriter olarak alsan bile Inazuma veya r25'e göre en iyi seçimi yaptın. 4.2'den aşağı yakmadı Inazuma.

Agrasif kullanımda muhtemelen benim alette zaten 4 litre civarlarını görür diye tahmin ediyorum . R25 alsaydık 5 6 litre yakardık herhalde . :mrgreen:

maşallah diyelim 250 cc fiyatları almış başını gitmişken güzel seçim bence

Teşekkür ederim sağolun . 250 cc'ler fiyatlar artmışken dediğiniz gibi alınabilecek en uygun motorlardan bir tanesini aldım . Küçük alet ama benim boy 1.73 kiloda 67 olduğu için tam sığıyorum . Uzun boylu ve özellikle kilolu arkadaşlara tavsiye etmem . :)

çok şirin ve tatlı. rengide mükemmel. kaza bela olmaması dileğiyle.

Motor küçük falan ama dediğiniz gibi farklı bir şirinlik ve tatlılığı var . :)

rengiyle gorunusuyle süper olmuş dostum hayırlı olsun umarım servisler sorun çıkarmaz

Eyv. erman kardeşim sağol : :) Kawasaki almakla aslında birazcık kumar oynadık . Malum Tr'de servisler baya bi sıkıntı . Allahtan motorun bakım aralıkları uzun . Cbf gibi kısa değil . :)

Bu arada Mete Han abi nerelerdesin yav sesin soluğun çıkmıyor . ? Sen z250 sl'i takip eden adamdın , duy sesimizi Mete han reis . :pl:

servisinde bir sıkıntı yok 1000 bakımı 145 tl tutmuştu ..Z moto serviside oldukça ilgili .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar