fatura kesme prog. H.K.

selamlar fatura kesme programı arıyorum printerden cıktı almak için interntte arastırdım free olan yok yıllık ta da dunyanın parasını ıstıyorlar oda işime gelmez. bu programlar hakkında bilgisi olan avrmı kullandıgınız ucretsız program yada fiyatı dusuk program tavsıyenız ?

Super Moderator
Sadece fatura keseyim herhangi bir kayıt tutmayacağım dersen, bir iki saat uğraş ile faturanı excel ortamında da bir şablon oluşturarak kesebilirsin. Ama tabi işin içerisine Cari kartlar ve stok kartları girecek ise, kısaca muhasebeleştirilecek ise bu noktada ilaçlı bir şeyler araştırman gerekecektir.

Sadece fatura keseyim herhangi bir kayıt tutmayacağım dersen, bir iki saat uğraş ile faturanı excel ortamında da bir şablon oluşturarak kesebilirsin. Ama tabi işin içerisine Cari kartlar ve stok kartları girecek ise, kısaca muhasebeleştirilecek ise bu noktada ilaçlı bir şeyler araştırman gerekecektir.

aynen sadece fatura kesmek icin stok çalışmıyorum bana bu konuda bilgi verirmisin wordden bı sablon kullandık ama tam anlamadıgım ıcın sablonlarda cizgiler kalıyor butun hesabı otomatik yapıyosun falan bi yardımcı olablirsen sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

http://www.nchsoftware.com/invoice/
Şöyle bişey buldum, ingilizcede faturaya invoice deniyor. Googleda invoice print software diye arattım. Benzer programları bulmak için öyle bir arama yapabilirsiniz.

ingilizcem yok malesef bir hata ile karsılasırsam buyuk sıkıntı

Super Moderator
aynen sadece fatura kesmek icin stok çalışmıyorum bana bu konuda bilgi verirmisin wordden bı sablon kullandık ama tam anlamadıgım ıcın sablonlarda cizgiler kalıyor butun hesabı otomatik yapıyosun falan bi yardımcı olablirsen sevinirim

bana faturanı tarayıp gönder, ölçülerini de yaz. bu hafta fırsat bulduğumda senin için halledebiliriiz.

Bunun Adına NAYLON FATURA DENİYOR diye biliyorum,,,

Fatura işlemi RESMİYET ÇERÇEVESİ ile yapılır,

İsim,
soy isim,
adres,
ve VERGİ NUMARASI olarak kesilir,,,

Printerle, programla niye uğraşıyorsun. Matbaada bastır 50'lik 100'lük koçan, tükenmez kalemle yaz gitsin.

Super Moderator
Bunun Adına NAYLON FATURA DENİYOR diye biliyorum,,,

Fatura işlemi RESMİYET ÇERÇEVESİ ile yapılır,

İsim,
soy isim,
adres,
ve VERGİ NUMARASI olarak kesilir,,,

Naylon mu? Üh.

Printerle, programla niye uğraşıyorsun. Matbaada bastır 50'lik 100'lük koçan, tükenmez kalemle yaz gitsin.

Bakkal defteri gibi fatura kesmek kötü bir imaj. O yüzden tercihen bilgisayar kullanmak daha cazip.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
ben de stoğu ayrı tuttuğum ve cari çalışmadığım için faturalarımı excel de kesiyorum.

zamanında netten bulduğum bir excel dosyasını kendime göre modifiye ederek kullanışlı bir hale getirdim.

firma bilgilerini saklıyor, ürün bilgilerini de saklıyor.

istersem ürün fiyatlarını sabit yapıyorum, adet sonuca göre toplam çıkıyor.

istersem de toplamı yazıyorum (kredi kartı satışlarında) geriye doğru hesap yapıp ürün adeti ile oynayarak fiyatları değiştiriyor.

bu ara yoğunum, bir kaç güne kadar bu konuda sana yardımcı olurum.

hatta fazla kalem mal satışın yok ise faturayı a4 değilde yarım bastırırsın, hem maliyet de yarıya düşer hem de kağıt israfının önüne geçersin.

yarın bi öm at bana :)

Bedava olanlar beş para etmez.Akınsoft 'tan uygun ücrete satın alabilirsin. Bildiğim kadarıyla yıllık ödemesi de yok. Eski firmadır.

Merhaba
Birbirine bağlı yani sürekli olan faturalardan keseceksen (nokta vuruşlu yazıcı ile) excelli iyi bilen birisinden yardım alabilirsin.Stok gibi işlemleri makro kullanarak halledebilir.Bende bu şekilde fatura kesiyorum.

Kursoft KRS programı hatırladığım kadari ile 2.000 kayıt için ücretsizdi. Yani onu kurup faturanızı tasarlayıp kullanabilirisniz (faturayı kestikten sonra silmek de bir seçenek :) )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar