Bir anlık kararla çıkılan Akyaka Turu ( Acemi Kampcı )

Motosikleti
Tvs Jupi
Harika bir gezi olmuş, paylaşımdan net anlaşılıyor, bir an bende istiyorum diye heveslenmedim değil :)

İçimiz açıldı resmen, teşekkürler.

Süper bi gezi olmuş.. Bazen anlık kararlar iyi gelebiliyor demekki

Geçen sene arkadaşlarla ara ile toplanıp 4 günlüğüne kamp yapmıştık gerçekten muazzam güzeldi. Kamp yapmak için günü birlikte mola dahi olsa çok uygun bir yer. Türkiye'nin en temiz,düzgün Orman Kampı sanırım. Çok keyifli olmuş yolculuk :)

Ah bee akyaka'ya gidip de kamping'de kalır mı insan :salut:
Yasaklanan alanlar o kadar güzel ki, içine etmemek kaydıyla orada kamp yapmak mükemmel paha biçilemez bir keyif

Ah bee akyaka'ya gidip de kamping'de kalır mı insan :salut:
Yasaklanan alanlar o kadar güzel ki, içine etmemek kaydıyla orada kamp yapmak mükemmel paha biçilemez bir keyif

Kesinlikle katılıyorum ama Bakir yerlerde kamp yapacak kadar ne bilgim var nede tecrübem : )

inşallah zamanla

kbR

Valla tebrik ederim usta ben böyle tek başıma mümkün değil çıkamam :)

bir daha o taraflara gitmeye karar verirsen akbüke kdr sürmeni tavsiye ederim =)

Hocam sorum olacak, MT 07 virajda dedikleri gibi tedirginlik yaratıyor mu ? Teker resimlerinde yatma çizgileri görülmüyor yada çıkmamış fotoda, birde yol boyu rüzgar bezdirdi mi, naked motor sonuçta.

ELLERİNE KOLLARINA SAGLIK TŞKLER GİDEMESEKDE SAYENDE GİTTİK GELDİK ORALARA
SEVGİLER...

Merhaba,

Harika bir karara sadık kalarak , akyaka da kamp yapmıssınız. Keyifli dakikalar olmuştur. Orman kampinginde kamp yapmak nasip olmamıştı bana. Gece 23.30 gibi kapıdaydım ama içeri almıyorlarmış, yeni bir presödür valilik kararı imiş.. Kampinge giriş en son 22.00.

En kısa zamanda kesinlikle tekrarlamak lazım :cat:

Hocam sorum olacak, MT 07 virajda dedikleri gibi tedirginlik yaratıyor mu ? Teker resimlerinde yatma çizgileri görülmüyor yada çıkmamış fotoda, birde yol boyu rüzgar bezdirdi mi, naked motor sonuçta.

Ben virajlarda kapalı alan çalışmalarında falan baya yatırıyorum ama açık yollarda 130 140 in üstünde cesaret edemıyorum. Bende bi cekimserlik var. Kuşadasında yaşayan mt7 kullanan bi arkdaşım 170 180 le dönüyor mesela karaburun yollarında

Çevremde 10 kadar mt7 kulllanıcısı var hiç biri virajda kötü diyemıyor hocam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------

bir daha o taraflara gitmeye karar verirsen akbüke kdr sürmeni tavsiye ederim =)

Kamp yerinde tanıştığım arkdaşlarda hep Akbük diyip durdu birde oraya gitmek lazım kesinlikle :)

Motosikleti
Tvs Jupi
Yeterki motorumu olsun iki tekerimiz olsun demi :)

Bence çıkmalıyız gezilecek o kadar yer varki ülkemizde

Kesinlikle haklısın, bakımlı olsun gidiyor olsun ve güvenliğimizi göz önünde bulundurduktan sonra mümkün olduğunca gezip görmeli yaşamalıyız, tabi yavaş yavaş acemiyim daha :))

Kamp alanına vardığında keşke şunuda alsaydım dediğin bir şey varmı??

Kamp alanına vardığında keşke şunuda alsaydım dediğin bir şey varmı??

elektirkli bir su ısıtıcısı ilk istediğim şey oldu akşam 10 dan sonra hava baya soğumuştu mecbur cefede içmiştim.

uzatma kablosu almamışum. oda çok lazım oldu.

yastık almayı unutmuşum elbiselerden yastık yapmıştım :)

onun dışında bi eksikle karşılaşmadım

Ben virajlarda kapalı alan çalışmalarında falan baya yatırıyorum ama açık yollarda 130 140 in üstünde cesaret edemıyorum. Bende bi cekimserlik var. Kuşadasında yaşayan mt7 kullanan bi arkdaşım 170 180 le dönüyor mesela karaburun yollarında

Çevremde 10 kadar mt7 kulllanıcısı var hiç biri virajda kötü diyemıyor hocam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------

Kamp yerinde tanıştığım arkdaşlarda hep Akbük diyip durdu birde oraya gitmek lazım kesinlikle :)

Tam akbük yoluna kesinlikle girin yazmaya yeltendim benden önce arkadaşlar yazmış zaten. Akbük yolu kesinlikle kaçırılmamalı bir taraf orman bir taraf deniz ağaçlar yolun üstünde gölge oluşturuyor falan nefis bir yol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar