- Konu Yazar
Tamam hafta içleri çok çalşıyoruz çok yoğunuz ama hafta sonlarına ne oluyor ne bunlar die düşünüp duruyordum ...
Kaç zamandır motosikletime binememiş yeni yerleri görmeyi geçtim ayağımın dibindeki yerlere bile gidememiştim...
Hafta içinde önce motorumun MTV sini yatırıp sonra 10 0000 bakımını yaptırıp sonra sigortasını yaptırmanın acısıyla " Gene motor yatacak kapıda" derken
cuma akşamı bi anda kamp yapmaya izmirden uzaklaşmaya karar verdim ...
Çantalatımı hazırladım
Kendime bi Checklist yapmıştım ama genede ne kadar çok şeyi es geçtiğimi oraya gidince fark ettim.
Bu benim tek başıma çıkacağım ilk kamp deneyimim olacak.
Sabahın 6 sında alarmın çalmasına daha 30 dakka varken uyanıyorum
Eşyaları bahçeye götürüp motorumu hazırloyorum
saat 7 olduğunda hazırım
inanılmaz heyecan var
önce Shell e gidip yeniledikleri hava aleti ile güzelce havaları kontrol edip 50 tl lik yakıt alıyorum.
bütün trip metreleri sıfırlıyorum.
Son zamanlarda motorumun iyice fazla yaktığını düşünüyordum bu gezi hem motorumu test etmem için iyi bir sebeb olacak
İzmirden Çineye kadar olan yolu ücretli yoldan geçiyorum en sıkıcı olan yeri burasıydı sanırım yolun
Çineye gelince acıktığımı fark edip bir yerde duruyorum
Çorba sparişi veriyorum... Çorbayı geçtim ama yanında gelen üzerinde tereyağı eritilmiş pide bir harika
su içiyorum çorba ve çay a 6 TL ödeyip hazırlanıp virajları düşünerek yola çıkıyorum.
Virajların videosu var onları ayrıca yapıp koyacağım. Geniş yeni ve güvenli yollar tam benlik :cat:
Çineden marmarisin girişine kadar hiç durmuyorum taa ki manzarayı görünceye kadar
Bu yollardıda yenilemişler sadece son inişdeki 1 KM falan eski
inanılmaz dönüşler var Çok keyifli bir kaç tur gelip gidilebilir
)))
Veee Kamp yerine geliyorum .
Burası Akyaka( Gökova ) orman kamp bölgesi
Kapıda iki adet görevli beni karşılıyor. Çok candan ve keyifli insanlar. Sadece motor olayına biraz yabancılar sanırım. Bana giriş için yapılması gereken şeyleri anlatıyorlar
İçeriye girince tam karşıya gidip kafeteryadaki kasadan giriş işlemlerini yapıyorum. Bir telefon numarası fiş ve fatura alıp geri giriş kapısına gidiıyorum. Ordan da sağ tarafa yukarıya doğru çıkıp çadır bölgesine gidiyorum.
Bir gecelik yerimiz burası. Tesisin neredeyse yarısı boş. Motorumu cadırın yanına kadar almama izin veriyorlar
Evimizi kuralım bakalım
İşteee bunu seviyorummmm
)))
Burda iki adet sosyal tesis düşünülmüş. İlk girdiğimde tam karşımda giriş işlemlerini yaptığım yer günü birlik ziyaretçiler için
Daha düzlük, iskeleler var Bar var Yemek imkanı var
ikinci kısım sağda bayır yukarı çıkan kısım ise kampa gelen kişiler için ( cadır, karavan vs. )
Burasının manzarası harika her türlü tost ızgara kahvaltı vs. vs. var. Hiç bişey getirmeseniz dahi aç kalmazsınız burada.
Çadırsız da gelebilirsiniz burada kiralayabileceğniz çok güzel çadırlar da var
Artık denize girebiliriz ....
Arkamda kalan evlerde kiralık sanırım 20 tane var hepsi boştu hepsinde hamak faln var iki katlı harikalarrrr Grup Gelinince oralarda kalınmalı bence
Deniz bi harika ilk defa bu kadar soğuk bir suya giriyorum. Dağların altından sürekli soğuk su akarmış buarada denize.
Çadırımızı gösterelim birde
Biraz dinlendikten sonra etrafı keşfetmek için çıkıyorum... Yollar etraf çok temiz
Buranın halk plajı çok küçük samimi içten insanları harika 4 adım desek yeridir ben tamamını gezdim desem yeridi.
Azmak nehine turlar düzenleniyor 30 Dakka falan sürüyor. Ücreti 8 TL.
ben sabahın 10 undan beridir ayakta olduğum için yemek yemek istiyorum artık
köprünün hemen yanındaki deniz mahsülleri lokantasına oturuyorum.
Balık ekmek salata ( bir kişilik dedi ama bence 3 kişilikti ) şalgam 14 TL ücret ödüyorum.
Gezmeye devam
Köprünün karşı tarafına geçiyorum sazlık bir bölge plajı buranında çok güzel
İlerisinde uçurtma ile uçup kayanlar var bol bol adını unuttum ama bir dahaki gittiğimde kesinlikle denemek istiyorum.
Akşam oluyor ve çadırımıza geri dönüyorum
baya baya yorulmuşum.
Saat sekiz gibi cafeye iniyorum çok güzel bi manzara var
kimsecikler yok
günübirlik gelen herkes gitmiş bir tek konaklayan çadırcılar kalmış vaziyette
Sabah olunca 9 gibi uyanıyorum eşyalarımı toplayıp yola çıkıyorum. Ne kamera takıyorum ne bişey ama manzaraya hayır diyemiyorum...,
,
11 yada 11 30 gibi geri izmire geliyorum bir kere durmuyorum yolda Yamaha mt07 gerçekten rahat bir motor sadece rüzgar başımı ağrıtıyor biraz.
Toplamda bu km olmuş git ge. Ortalama yakıt 4.3 gösteriyordu.
iki kere depoyu fulledim 2 diş kalmıştı eve geldiğimde.
Sonuç :
kesinlikle gelinmesi görülmesi bir yer. İyiki gelmişim dedim. Ama yetmedi. En kısa zamanda İki gece konaklamalı geleceğim buraya..
Kazasız keyifli sürüşler...
Kaç zamandır motosikletime binememiş yeni yerleri görmeyi geçtim ayağımın dibindeki yerlere bile gidememiştim...
Hafta içinde önce motorumun MTV sini yatırıp sonra 10 0000 bakımını yaptırıp sonra sigortasını yaptırmanın acısıyla " Gene motor yatacak kapıda" derken
cuma akşamı bi anda kamp yapmaya izmirden uzaklaşmaya karar verdim ...
Çantalatımı hazırladım
Kendime bi Checklist yapmıştım ama genede ne kadar çok şeyi es geçtiğimi oraya gidince fark ettim.
Bu benim tek başıma çıkacağım ilk kamp deneyimim olacak.
Sabahın 6 sında alarmın çalmasına daha 30 dakka varken uyanıyorum
Eşyaları bahçeye götürüp motorumu hazırloyorum
saat 7 olduğunda hazırım
önce Shell e gidip yeniledikleri hava aleti ile güzelce havaları kontrol edip 50 tl lik yakıt alıyorum.
bütün trip metreleri sıfırlıyorum.
Son zamanlarda motorumun iyice fazla yaktığını düşünüyordum bu gezi hem motorumu test etmem için iyi bir sebeb olacak
İzmirden Çineye kadar olan yolu ücretli yoldan geçiyorum en sıkıcı olan yeri burasıydı sanırım yolun
Çineye gelince acıktığımı fark edip bir yerde duruyorum
Çorba sparişi veriyorum... Çorbayı geçtim ama yanında gelen üzerinde tereyağı eritilmiş pide bir harika
su içiyorum çorba ve çay a 6 TL ödeyip hazırlanıp virajları düşünerek yola çıkıyorum.
Virajların videosu var onları ayrıca yapıp koyacağım. Geniş yeni ve güvenli yollar tam benlik :cat:
Çineden marmarisin girişine kadar hiç durmuyorum taa ki manzarayı görünceye kadar
Bu yollardıda yenilemişler sadece son inişdeki 1 KM falan eski
inanılmaz dönüşler var Çok keyifli bir kaç tur gelip gidilebilir
Veee Kamp yerine geliyorum .
Burası Akyaka( Gökova ) orman kamp bölgesi
Kapıda iki adet görevli beni karşılıyor. Çok candan ve keyifli insanlar. Sadece motor olayına biraz yabancılar sanırım. Bana giriş için yapılması gereken şeyleri anlatıyorlar
İçeriye girince tam karşıya gidip kafeteryadaki kasadan giriş işlemlerini yapıyorum. Bir telefon numarası fiş ve fatura alıp geri giriş kapısına gidiıyorum. Ordan da sağ tarafa yukarıya doğru çıkıp çadır bölgesine gidiyorum.
Bir gecelik yerimiz burası. Tesisin neredeyse yarısı boş. Motorumu cadırın yanına kadar almama izin veriyorlar
Evimizi kuralım bakalım
İşteee bunu seviyorummmm
Burda iki adet sosyal tesis düşünülmüş. İlk girdiğimde tam karşımda giriş işlemlerini yaptığım yer günü birlik ziyaretçiler için
Daha düzlük, iskeleler var Bar var Yemek imkanı var
ikinci kısım sağda bayır yukarı çıkan kısım ise kampa gelen kişiler için ( cadır, karavan vs. )
Burasının manzarası harika her türlü tost ızgara kahvaltı vs. vs. var. Hiç bişey getirmeseniz dahi aç kalmazsınız burada.
Çadırsız da gelebilirsiniz burada kiralayabileceğniz çok güzel çadırlar da var
Artık denize girebiliriz ....
Arkamda kalan evlerde kiralık sanırım 20 tane var hepsi boştu hepsinde hamak faln var iki katlı harikalarrrr Grup Gelinince oralarda kalınmalı bence
Deniz bi harika ilk defa bu kadar soğuk bir suya giriyorum. Dağların altından sürekli soğuk su akarmış buarada denize.
Çadırımızı gösterelim birde
Biraz dinlendikten sonra etrafı keşfetmek için çıkıyorum... Yollar etraf çok temiz
Buranın halk plajı çok küçük samimi içten insanları harika 4 adım desek yeridir ben tamamını gezdim desem yeridi.
Azmak nehine turlar düzenleniyor 30 Dakka falan sürüyor. Ücreti 8 TL.
ben sabahın 10 undan beridir ayakta olduğum için yemek yemek istiyorum artık
köprünün hemen yanındaki deniz mahsülleri lokantasına oturuyorum.
Balık ekmek salata ( bir kişilik dedi ama bence 3 kişilikti ) şalgam 14 TL ücret ödüyorum.
Gezmeye devam
Köprünün karşı tarafına geçiyorum sazlık bir bölge plajı buranında çok güzel
İlerisinde uçurtma ile uçup kayanlar var bol bol adını unuttum ama bir dahaki gittiğimde kesinlikle denemek istiyorum.
Akşam oluyor ve çadırımıza geri dönüyorum
Saat sekiz gibi cafeye iniyorum çok güzel bi manzara var
kimsecikler yok
günübirlik gelen herkes gitmiş bir tek konaklayan çadırcılar kalmış vaziyette
Sabah olunca 9 gibi uyanıyorum eşyalarımı toplayıp yola çıkıyorum. Ne kamera takıyorum ne bişey ama manzaraya hayır diyemiyorum...,
,
11 yada 11 30 gibi geri izmire geliyorum bir kere durmuyorum yolda Yamaha mt07 gerçekten rahat bir motor sadece rüzgar başımı ağrıtıyor biraz.
Toplamda bu km olmuş git ge. Ortalama yakıt 4.3 gösteriyordu.
iki kere depoyu fulledim 2 diş kalmıştı eve geldiğimde.
Sonuç :
kesinlikle gelinmesi görülmesi bir yer. İyiki gelmişim dedim. Ama yetmedi. En kısa zamanda İki gece konaklamalı geleceğim buraya..
Kazasız keyifli sürüşler...