İki gün üstüste Beylikdüzü'nde Motosiklet kazaları

Dün işe gelirken kazalı motoru gördüm. Ama bu bahsedilenlerden farklı bir kazaydı . Dün sabah 08:30 gibi migros beylikdüzü civarından e5 de gerçekleşmiş. Trafik polisleri ile beraber motoru yol kenarına sürükledik. Sanıyorum 600 lük bir ss makina idi. Sürücü ben oradayken malesef vefat etmişti. Motorun önünde hasar vardı. Sanıyorum arkadan çarpmış . Motor parçalarını büyük bir alandaydı. Kaza sağ şeritte olmuş. Allah rahmet eylesin.

Son düzenleme:
Super Moderator
Dün işe gelirken kazalı motoru gördüm. Ama bu bahsedilenlerden farklı bir kazaydı . Dün sabah 08:30 gibi migros beylikdüzü civarından e5 de gerçekleşmiş. Trafik polisleri ile beraber motoru yol kenarına sürükledik. Sanıyorum 600 lük bir ss makina idi. Sürücü ben oradayken malesef vefat etmişti. Motorun önünde hasar vardı. Sanıyorum arkadan çarpmış . Motor parçalarını büyük bir alandaydı. Kaza sağ şeritte olmuş. Allah rahmet eylesin.

Ekipman var mıydı sürücüde ? Allah rahmet eylesin.

Beylikdüzü, Esenyurt, Başakşehir istanbulun vahşi batısı. İnsan sokakta yürümeye korkar sen motosikletten bahsediyorsun.

Ok vahşi batı ama bizde ona göre kullanıcaz motosikleti her zaman ön görücez gittiğimiz hızla durmayı bilmek lazım yoksa halimiz harap

Esenyurt iğrenç biyerdir başakşehiri bilmem ama Beylikdüzüde çokta vahşilik göremiyorum bir Esenyurt değil normal bir İstanbul dandikliği mevcut

Cenaze ambulansta olduğu için ekipman durumunu bilmiyorum. Sanıyorum savcı beklediler. Şu SS makinalar çok tehlikeli . Bana göre pistler dışında kullanımı doğru değil. Ne kadar sakin sürücü de olsa elinin altında böyle bir güç olunca aklı gidiyor adamın .

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------

Beylikdüzü, Esenyurt, Başakşehir istanbulun vahşi batısı. İnsan sokakta yürümeye korkar sen motosikletten bahsediyorsun.

Beylikdüzü işçi memur ve yeni evli çiftlerin çoğunlukta olduğu , esenyurt varoş , başakşehir ise yobaz bir semttir. Klasik istanbul manzarasından pek bir farkı yok. Beylikdüzü hepsinden birazcık daha hallicedir .

Beylikdüzü işçi memur ve yeni evli çiftlerin çoğunlukta olduğu , esenyurt varoş , başakşehir ise yobaz bir semttir. Klasik istanbul manzarasından pek bir farkı yok. Beylikdüzü hepsinden birazcık daha hallicedir .
Birbirine yakın yerler olduğu için hepsinin insanları birbirine karışır haliyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar