- Konu Yazar
Çok araştırdım ama sizlerinde görüşünü almak istedim : Yzf r125 mi yoksa Cbr 125r mi ?
Abilerim ben 15 yaşındayım yalana gerek yok ehliyetsiz kullanıyorum fakat ekipmanlı kullanıyorum ve kesinlikle apaçilik gibi işlere kalkışmadım kalkışmamda . Yeni ehliyet yasasından dolayı A1 alıcam bu yüzdende 125'lik almam gerek.A2 yi 2 sene bekleyemem çünkü hergün okuluma otobüsle gitmek zorunda kalırım. Şuanda ehliyetim olmadığı için okuluma motorla gitmiyorum.125 likler arasındada açıkcası beni en çok cezbeden R125 . O paraya değmeyebilir haklısınız çok pahalı ama ekipmanlarım olduğundan sadece motora para vericem. Ve daha dün sahibinden.com'da gördüm pcx takaslı diyodu . olmadı öyle bişi yapar üstüne para veririm.Ama daha çok sıfır almayı düşünüyorum zaten önümde koskoca 1 yıl var para biriktirmeye başladım bikaç yere iş başvurusu yaptım. Hayırlısı bakalım .
okula gitme öyle.
tamam 125 den öteye geçemiyorsan yzf alınır da , yine de senin vereceğin karar. fiyat pahalı.
kesinlikle trafiğe çıkma be çocuk. iş işten geçtikten sonra mı anlayacaksınız bazı şeyleri. senin kafana meteor düşse sen haksızsın şuan. insana çarparsın ehliyetin varsa yola atladı olur , ehliyetin yoksa ehliyetsiz katil olursun.
nereye acelen? 15 yaş nedir çocuk kere çocuksun daha. ne gerek var. git top oyna.