Benden başka commuter görünce korkan var mı?

Aynadan gördüğümde tedirginliğim başlıyor. Şimdi kesin abuk subuk bir şey yapacak, zaten daracık olan emniyet şeridinde sollamaya çalışacak gibi şeyler geliyor aklıma direk. Başıma geldi çünkü..

Bana da scooter sürenler çok dengesiz geliyo Pulsar'ımla 70-80 giderken bi tane muhtemelen 150'lik Vespa önümde sıfır makas attı, sonra ışıklarda durunca kalkışta ağzının payını verdim. 250'lik olsa kafa kafaya giderdik heralde 150'likti.

e-5 de bana yol veren x max senmisin yoksa motorum beyaz rks :D ama ben öle hereketler pek yapmam

Bugün basın ekspreste kapalı emniyet şeridinde totoma yapışıp kornaya basan pulsara selam olsun, tabakhaneye yetişiyordu sanırsam.

e-5 de bana yol veren x max senmisin yoksa motorum beyaz rks :D ama ben öle hereketler pek yapmam

Yok hocam E5'e çıkmadım bugün hiç:)

Bu arada burdaki commuter kullanan arkadaşlar alınmazsa sevinirim. Genel olarak meslek icabı commuter kullanan kişiler sıkıntı yapıyor bende. Sözüm meclisten dışarı..

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Commuter değilde bana doğru yaklaşan aynasız,basık bir cup gördüm mü,bir de üstünde sele ile cinsel münasebete girmek istermiş gibi selenin ucuna oturan kasksız apaçi gördün mü tepem atıyor.Hatta bazen gelişine bir tane yumruk indiresim geliyor zor tutuyorum kendimi.

Commuterden cok bazı kurye kardeslerin asırı sıkıstırması oluyo tamam herkes ekmeğinin pesindede orda panik yapsak oda dusucek cok iyi davranan insanlar olduğu gibi cok kotu davranan motorcu insanlarda var allahtan arabaların sıkıstırmasına alıstıktan sonra motorların sıkıstırması etkilemiyo fazla

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Apaçilikle işim olmaz ancak özellikle mecidiyeköyden köprüye giderken Maxi Scooterler kamyon gibi sağ tarafı sıkıştırıp bizim de geçmemize engel olmuyor mu .. en çok buna deli oluyorm :) Geçemiyosun bari bırak diğerleri geçsin.. Bunun dışında her tarz motor kullanana saygım var.. Scooterci pis Ss kullanan kral, commuterci kaka gibi tabirlerde bulunmuyorum.. Ön yargını yenmen dileğiyle..

commuter, scooter değil genel olarak sıkışık trafikte arabalara nazaran motosikletler beni daha çok tedirgin ediyor.
bir gün bir paketçi elimde kalabilir ya da dayak yiyebilirim, bilmiyorum ama benim genel olarak sıkıntım paketçi itlerle.

motosikletli kardeşlerim neden sinyal kullanmıyo onu merak ediyom ben kafa kafayya gircez birgün

bir başka başlıkta araçlar bizi sollarken neden şeridimizi kullanıyorlar ve bizi sıkıştırıyorlar diyoruz.

motorcular farklı mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar