14 Haziranda Etkinlik Yapmak istiyoruz. Ankara.

arkadaşlar 14 haziran için bir piknik planlamak istiyoruz bu gün baya bir konuştuk bu konuyu. Fakat yere bir türlü karar veremedik. Ankara'dan katılacak arkadaşlar fikir belirtirlerse çok seviniriz.

aramızda konuştuğumuz
1.seçenek :Çamkoru

camk021.jpg

Ankara’ ya Istanbul yolu uzerinden, 120 Km uzakliktadir.

2.seçenek : Soğuk su

soguksu1.jpg

Ankara merkezine 80 kilometre uzaklıktadır.

3. Seçenek : İnözü Vadisi Beypazarı

5074807-river_at_Inozu_valley_Beypazari.jpg

Ankara merkezine yaklaşık 100 km uzaklıktadır.

Hicbirine gitmedim benim icin farketmez. Kimler geliyor? Simdilik 3 kisiyiz

Selam arkadaşlar.
o hafta sonu ılgaza gitme ihtimalim var. gitmezsem katılacağım.

Arkadaşlar Ankaraya 45 km uzaklıkta Çubuk ilçesi var. Çubuk barajını duymuşsunuzdur Ankaranın su ihtiyacının bir kısmı buradan sağlanmaktadır. Çubuk barajında mangal yapıp ormanda rahatça dolaşabilirsiniz. Tertemiz havası ile çubuk birbaşka güzeldir. Sonra 10-15 km yakınında KARAGÖL göletini dolaşarak gezinizi tamamlayabilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tarih kesin 14'mü belirlendi,kesinse güle güle gidin. 13'ü olursa bizde gelebiliriz :thumleft:

Motor var, ekipman var, gün de uyuyo lakin A-2 ehliyet yok. Sınav gününü beklemekteyim. Ehliyetimde olsaydı kesinlikle katılırdım. Katılan arkadaşlara iyi eğlenceler.

Bu iki mükemmel insan çok güzel şeyler başarabilir, iyi eğlenceler size :)

Teşekkür ederiz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------

tarih kesin 14'mü belirlendi,kesinse güle güle gidin. 13'ü olursa bizde gelebiliriz :thumleft:

kesinlik yok ama genelde herkez pazar uygun oluyor diye düşündük:)13 de olabilir gelecek arkadaşlara uyarsa.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------

Arkadaşlar Ankaraya 45 km uzaklıkta Çubuk ilçesi var. Çubuk barajını duymuşsunuzdur Ankaranın su ihtiyacının bir kısmı buradan sağlanmaktadır. Çubuk barajında mangal yapıp ormanda rahatça dolaşabilirsiniz. Tertemiz havası ile çubuk birbaşka güzeldir. Sonra 10-15 km yakınında KARAGÖL göletini dolaşarak gezinizi tamamlayabilirsiniz.

Sadece piknik değilde biraz da yol yapmak istiyoruz. Motosikletlerimiz de küçük cclerde olduğu için bizi üzmeyecek kadar yol yapmak istiyoruz:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------

Motor var, ekipman var, gün de uyuyo lakin A-2 ehliyet yok. Sınav gününü beklemekteyim. Ehliyetimde olsaydı kesinlikle katılırdım. Katılan arkadaşlara iyi eğlenceler.

En kısa zamanda aramıza bekleriz :)

Teşekkür ederiz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------

kesinlik yok ama genelde herkez pazar uygun oluyor diye düşündük:)13 de olabilir gelecek arkadaşlara uyarsa.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------

Sadece piknik değilde biraz da yol yapmak istiyoruz. Motosikletlerimiz de küçük cclerde olduğu için bizi üzmeyecek kadar yol yapmak istiyoruz:)

Karar sizin buyrun :)

Merhabalar. Bende katılmak isterim ama tarih uymuyor. Bu pazar olsa herkes sabahtan oyunu kullanır ardındanda pikniğe gidilebilir. Bende gelmiş olurum böylelikle ;) Olmazsa da artık bidahaki sefere

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tarihi 13 haziran cumartesi ayarlama yapabilirseniz bende gelmek isterim,pazar maalsef..

Merhabalar. Bende katılmak isterim ama tarih uymuyor. Bu pazar olsa herkes sabahtan oyunu kullanır ardındanda pikniğe gidilebilir. Bende gelmiş olurum böylelikle ;) Olmazsa da artık bidahaki sefere[/QUOTE. Oydan sonra bana da uyar en azından turlayabiliriz...

Bende gelmek isterdim ama iş durumu belli olmuyor pazarlarıda çalışıyoruz genelde. Anca akşamları çıkıp biraz turlayabiliyorum o tür bi organizasyon olursa katılabilirim :p

Kurtboğazı alternatif olabilir. 13-14 haziranda eryamanda adac+ yol eğitimi var. Ona katılmazsam gelebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar