Antalya Buluşma Etkinliği (14.06.2015 Pazar)

Buluşma Yeri: Antalya Akvaryum

Buluşma Tarihi: 14 Haziran 2015 Pazar

Buluşma Saati: 19:00

Buluşma Konusu: Antalya'da ki motor kullanıcıları olarak buluşup tanışmak.. Sohbet, muhabbet edip kurulacak grup hakkında bilgi alışverişi yapmak..

Arkadaşlar yapacağımız bu buluşmaya herkes davetlidir.. Katılacak olanlar kendilerini yazarsa kaç kişi gelecek görebiliriz.. Şu anlık sadece buluşup tanışmak için plan yapıyorum.. Bir sonra ki buluşmamızda gezi planı yapabiliriz..

Tekeriniz düz bassın.. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------

Arkadaşlar motorcuların instagram üzerinden ortak buluşma sayfası var.. "turkishmotorcycles" Ben kendim Antalya grubuyla ilgileniyorum.. Takip edersiniz.. Grup başkanından Antalya'da ki kişilere ulaşmak için destek ve yardımcı olmalarını istedim..

Kurucağımız grup içinde yardımcı olacaklar ve destek çıkacaklar.. TRM Riders'ın kurucusu ve başkanı olan, Utku Cihan Kantar'a buradan teşekkür ederim..

İnstagram adresleri: http://instagram.com/turkishmotorcycles

Facebook adresleri: TRM Riders yazarak ulaşabilirsiniz..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------

n7b74B.jpg

Evet arkadaşlar etkinlik duyurumuz TRM Riders İnstagram hesabından duyurulmuştur.. Umarım güzel bir buluşma etkinliği olur..

Sonunda :)

diğer illerdeki üyelerimiz toplaşınca imreniyordum.Artık bizimde bir grubumuz olacak inşallah :)

O tarihte muhakkak geliyorum ben ve kardeşim.Allah'tan bir mani çıkmazsa.Teşekürler @mitoqondri ;)

İyi ve sağlam bir grup olmak için bir adım attık.. TRM Riders desteği ile güzel bir grup olup, güzel bir etkinlik yapmaya çalışacağız İnşallah.. :) Bütün Antalya'da ki arkadaşları davet ediyoruz bu buluşmaya.. :)

grup sürüşü ve kasksız aynasız gruba girmek isteyenleri uyaralım.malumunuz antalyanın motorcuları çılgın ve apaçi hehe :)

Şimdilik gezi ve sürüş etkinliği olmayacak hocam.. Amaç şu anlık tanışma ve grup kurma hakkında konuşma.. TRM Riders ile bir konuşma yapmış bulunuyorum.. Gereken açıklamayı buluşmada yapıcam destek vereceğinizden eminim.. :) Katılımı ne kadar yüksek tutarsak bizim için bir o kadar keyifli geçecektir.. :)

Konuyu güncel tutmakta fayda var.. Forumda ki diğer arkadaşların görmesi oldukça önemli.. Bu konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.. :)

Z3ki kardesimiz organizasyon yapar katilinilmazmi siyah r25 imle bende ordayim gorusmek uzere dostlar 07 88

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şaka Makineleri denilen soytarı tayfası aranıza katılmak isterse hepsini pırasayla dövün :pl:

Biz daha çok iki tekeri yere basan, grup sürüşlerine ve kurallarına uyacak, saygılı ve seviyeli bir grup olmak istiyoruz.. Dileyen herkes bu söylediklerim dahilinde katılabilir.. :)

Şaka makinelerini biliyorsanız sizde Antalya bağlantılısınız sanırım hocam.. :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biz daha çok iki tekeri yere basan, grup sürüşlerine ve kurallarına uyacak, saygılı ve seviyeli bir grup olmak istiyoruz.. Dileyen herkes bu söylediklerim dahilinde katılabilir.. :)

Şaka makinelerini biliyorsanız sizde Antalya bağlantılısınız sanırım hocam.. :)

2000 yıllarda Askerliğimi Antalya da yaptım hocam.
Jandarma motorize timindeydim.
Hatta motorize timlerinin ilk er'i benim :)

Ama askerlik sonrasında bile Antalyadan hiç kopamadım.
Türkiye de yaşayan herkesin, her köşesinden Tarih fışkıran Antalya ile muhakkak bir baglantısı vardır :)

Benim Antalya ile hikayem böyle :rendeer:

En güzel askerlik böylesi olsa gerek.. :)

Yolunuz düşerse her zaman bekleriz.. Tekeriniz düz bassın.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar