Bak şimdi kaileye alıp cevap vericem iyi dinle

Herşeyden önce o motor benim değil. Yazının sonunda benim motorumuda atarım sana gözün gönlün açılır
1. 140 değil 144 tel o jant. 2. Çok ağır ve her usta onu dizemez, piyasadakinlerin çoğuda zamanla tellerin ayarları kaçıyor ve dağıtıyor. Ayrıca ucuz bir mevla da değil. 72 ise gerekli yada gereksiz orası keyfi. Burgulu jant her zaman güzel durur kaç tel olursa olsun

2.Pıstırırsan(Senin değiminle) ağırlığı atarsın yük filan öne binmez, ama sen zaten öndeki yükü aşağı çekmeye çalışıyorsun yanlış anlamada sadece far çamueluğa yaklaştıkça arasından geçen rüzgar azalıcak motor rüzgarı az alıcak sadece oda bir nebze

Göle maya tutmaya çalışıyorsun boş boş

Motoru sen yere düşürmüyosunki ayrıca ne virajından bahsediyon farları düşürmekle viraj iyi alınsaydı kimse farı kullanmazdı

Sanki bana motoru basıyor yerede viraj filan yine BOŞ kelime etmişin.
3.Yarış diyorsan olabildiğin kadar rüzgarı almamaya çalışıcaksın motoru yormamak için

Sen hiç ayakta süren motogp yarışçısı gördünmü? Göremezsin

Adamların oturuş pozisyonuna göre aerodinamik yapıya sahip o motorlar, motora kapanınca 0 rüzgara indiriliyor elden geldikçe, şimdi sizin o hızlı ve öfkeli drift çakması yarışınızda o motor pısınca dahamı iyi dönüyor :flower: Bizim cg yarışları bırak pejo gibi olsun o zaman adamlar gidiyor makineleri canlı en azından senin kadar BOŞ işlerle uğraşmıyorlar

4. O motora ne kit atarsan at, ya 3 de 110 basan 5 de 130 yada, 3. vitesin son vitesin olur. 157 miş bide :flower: :flower: Ben 120 130 deyince(FULL ORJİNAL MOTOR) o yolda gezmesinden gazı kısıyorum bırakıyorum 157 ile o ne hal alır

Ama bide pıstırsan kesin 171 der ha :flower: :flower:
Uzun lafın kısası BOŞ TENEKEDEN ÇOK SES ÇIKAR. BOŞ BOŞ işlerle uğraşma yapıyosan git dip bas takıl far düşürmeyle motor pısılmaz arkadaş.
Hııı bu arada al sana benim motorumun bi pısık halini atim bide orjinal. Benim kendi yorumum orjinal hali kalkık hali daha iyi, daha hızlı, daha güvenilir. Basık hali ise sadece piyasa maksatlı, çıkarsın en canlı yerlere 30 40 sağ şeritten tın tın gidersin zaten insanların kafaları bi döner sonra oturursun bir yere koyarsın mekanın önüne canlıyı, yanından geçeni heycanlandırırsın

Ama tek çukurda çamurluk kırar, kartel hep tehlikede, frenler eskisi kadar kuvvetli olmaz bir ton sorun. Ama sen yarışçı adamsın uğraşma :queen: :queen: Bir yere kadar zevkli düşük motor o yüzden deneme sürecinden sonra motoru tekrar orjinal haline getirdim ve inan gerçekten orjin candır
MAŞALLAH'INIZI ALIRIM
BASIK,PISIK,DÜŞÜK
Orjinnnnnnnnnnn
DipNOTTT: Apaçi, yarışçı filan değilim

Hep dediğim gibi her cg ci apaçi değildir