2014 model 2015 Ağustos trafiğe cıkışlı Yamaha YBR125 "KİLİS 79" plakalı Yaş 26 210TL Anadolu Sigorta
Böyle küçük Sigorta şirketlerine gidip "Teklif almak için geldim" şeklinde Ruhsatı verin Onlar 8-10 şirketle aynı anda çalışıyorlar tek tek bütün şirketlerin fiyatlarını tek tek söylüyorlar size en ucuzunu yaptırın
İnternetten Sigorta soygunculuk Eski 2008 clio 27 antep plakalı arabam geçen yıl Sigortam net internetten sorgulattım en düşük 900 den başlayıp 2000e kadar fiyat vermiş 4-5 şirketin
geri gittim herhangi bir sgortacıya 240tl ye yaptırmıştım
SAKIN İNTERNETTEN GÖRDÜĞÜNÜZ FİYATLARA GÜVENMEYİN YAPTIRMAYIN ve TEK ŞİRKET YERİNE ÇOK ŞİRKETLE ÇALIŞAN KÜÇÜK SİGORTACILARA YÖNELİN en az 10 FARKLI SİGORTA ŞİRKETİ İLE ÇALIŞIYORLAR En ucuzunu söylüyorlar
Tek şirket MARKA olmuş Sigortacılar Tek fiyat hasarsızlık indirimi şu bu yine Dünya para istiyorlar
Burdaki sigortacının söylediğine göre 35 yaş üstü fiyatlar 50-100tl arası oynuyor
MEsela 2014 YBR125 26 yaş 210tl 35 yaşında olsam 150-180 arası çıkar dedi 2-3 yıl aynı aracı kullanırsam %10-%20 indirim verirler dedi Adam aynı motora mesela 130a yaptırıken sana 210 cıkması bundan dolayı dedi Bazen böyle ONA NİYE UCUZ YAPTIN BANA YÜKSEK şeklinde gelip tartışıyorlarmış

ADam fiyat araştırması sistem yavaş değilse 15-20dk sürüyor Her bir sigorta şirketi sistemine araç bilgilerinizi tek tek girip fiyat sorguladığı için

Sohbet içinde çay içmeyede bol bol zaman var yani
35 yaşından küçükler özellikle yüksek CC motor alıyorsanız 600cc 900cc Mutlaka 40-50 yaşında babanızın veya Annenizin üstüne alın ruhsatını HER YIL SİGORTACILARA YOLUNMAYIN
Bu da yine sigortacım ın bana tavsiyesi 35 yaşını geçene kadar Motorlu taşıt ne alırsan al Babanın üstüne yaptırman Sigorta dan yırtman anlamına geliyor NE OLACAK Kİ DEMEYİN Gerçekten 50-100tl fiyat farkı var
Mantık olarakta 18 yaşında ehliyeti yeni almış birine verilecek TEKLİF ile 40 yaşında 1 kaza yapmamış birine aynı fiyat verilmesi SAÇMA olurdu zaten