Keeway Superlight/Shadow da nasıl bir gidon kullanıyorsunuz?

Selam arkadaşlar,

Bende standart gidon var şuan görselde görebilirsiniz. Nefret ediyorum bu gidondan daha sportif ve agresif gösterecek bişey istiyorum. İkinci görselde ki gidon şekli benim hoşuma gidiyor. Siz ne dersiniz sizce kullanışlımı? Ve Keewayde iyi dururmu? Sanki benim gibi bel fıtığı adam için uygun değil gibi duruyor ama denemek lazım :mrgreen:

Bu benim gidon

6t39ts.jpg

Bu da istediğim tür. Bu gidon şeklinin adını bilen ?

sw5jz7.jpg

Eğer bu gidon şeklini yapamazsam T gidon taktırmayı düşünüyorum.
Siz ne tür bir gidon kullanıyorsunuz?

Ben şahsen mat siyah bonanza yaptırmayı düşünüyorum ancak motorun tamamındaki modifiyeyle paralel olarak.Bu arada en alt resimdeki gidon tipide çok güzel oluyor cafe racerlar gibi.

DKN

agresif görünmeye görünürsünde indiğin zaman acınacak halde görünürsün :)

agresif görünmeye görünürsünde indiğin zaman acınacak halde görünürsün :)

Doğru söylüyorsun beli biraz zorlayabilir :) Gidonun ismini bi öğrenebilsem bi şekil deneme yapıcam da gidonun ismini de bilmiyorum :)

Ben şahsen mat siyah bonanza yaptırmayı düşünüyorum ancak motorun tamamındaki modifiyeyle paralel olarak.Bu arada en alt resimdeki gidon tipide çok güzel oluyor cafe racerlar gibi.

Eyvallah hocam. Gösterdiğim gidon türünün adını biliyormusun?

DKN

988433_598853343574947_6997027687127651012_n.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------

2. numarayı yap

Bence zaten kararını vermişsin :)
Kuba SL200 başlığında T gidın ve fairing kombinasyonları var bir incele istersen görünüm olarak benzer motorlar

Bence zaten kararını vermişsin :)
Kuba SL200 başlığında T gidın ve fairing kombinasyonları var bir incele istersen görünüm olarak benzer motorlar

Karar aşamasındayım :) Ama buna benzer bişey istediğim kesin :) Bazıları sanırım T gidon kullanmış ama T gidon sanki aşağı doğru bakıyor gibi. Sonuçta uzun bir demir. Kuba SL200e baktım ama bahsettiğin şeyemi baktım çözemedim. Zira SL200 standartında benim gidona benzer bişey var. Hollywood gidona benzer bişey.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

Aslında bu tarzdan bahsediyorum

http://1.bp.blogspot.com/-_2tYvd2r3X4/UFbinhZS7BI/AAAAAAAAL2w/wApsF3fjxCA/s1600/04_09_2012_classified_moto_honda_CB250_nighthawk_02.jpg

Sportif diyorsan kesinlikle cafe racer tarzı yap.En sportif gidon bence.Hatta böyle bi sl200 gördüm ben ummadığım kadar hoştu acaba diye düşündüm kendi adımada.Ama dediğim gibi favori bonanza :)

Motosikleti
XV250 - FZ6
Drag gidon da takilabilir. Ben kendi Virago motoruma drag tipi orjinal Fz1 gidonu takmistim. Cok iyi olmustu.

WnXaRP.jpg

zAGLqO.jpg

Drag gidon da takilabilir. Ben kendi Virago motoruma drag tipi orjinal Fz1 gidonu takmistim. Cok iyi olmustu.

http://i.hizliresim.com/WnXaRP.jpg

http://i.hizliresim.com/zAGLqO.jpg

Hocam Virago olsun gidonu kürdandan olsun hiç fark etmez.. Mübarek motor değil Tank resmen. Bu motordan sonra ki hedefim Virago.. Custom Bobber çok güzel oluyor Viragolarda. Allah bağışlasın kazası belasın inşallah ! Bide Keewayi tasarlayan adam kesinlikle Viragoyu taklit etmiş. Çok benziyor Viragoya.

Sportif diyorsan kesinlikle cafe racer tarzı yap.En sportif gidon bence.Hatta böyle bi sl200 gördüm ben ummadığım kadar hoştu acaba diye düşündüm kendi adımada.Ama dediğim gibi favori bonanza :)

Hocam kafamda ki custom tipi bobber ile caferacerin çiftleştirilmiş hali gibi bişey :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar