Bayan için motosiklet önerisi (ACİL)

Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum.

Yarın bir motor alacağım, daha önce 1,5 sene vespa scooter kullandım ancak 1 ay önce çalınması sonucu şuan motorsuzum. Ekipmanlarımı bugün nihayet tamamladım, aşşağıya belki başka almak isteyen arkadaşlar olur diye isimleriyle yazıyorum. Ayrıca ilk defa ekipman aldım ve yanlış bişey varsa o konudada uyarabilirsiniz, değiştiririm.

Kask olarak shark raw pink:

casque_shark_raw_cult_noir_rose_kvs.jpg

Mont olarak Dainese Deri G.Laguna Evo Pelle Lady Siyah;

Dainese-Deri-Bayan-Motosiklet-Mo_9280_1.jpg

Dizlik olarak Spidi Snug Knee;

Spidi-Snug-Knee-Kislik-Dizlik_17094_1.jpg

Bot olarakta harley davidson bir bot aldım;

harley-davidson-deri-bot-modelleri-tarzinizi-konusturmanin-vakti-geldi-2.png

Eldiven olarak Stella Spartan Siyah Pembe;

Alpinestars-Bayan-Yazlik-Baharli_18036_1.jpg

Ekipmanları olabildiğince kaliteli almaya çalıştım Toplam 2200 tl ödedim.

Asıl meseleye gelecek olursak daha önce hiç vitesli motor kullanmadım, motoru kullanma amacım genelde işe gitmek ve arada gezmek olacak. Yılda 2 kerede uzun yola gidebilirim bir arkadaşımla. Kuba sl 200 düşündüm ama uzun yolda sıkıntı çıkarır diye korkuyorum. Birde falcon freedom var ancak yeni motormuş heralde. Tarzım chopper ancak diğer her tarz motor önerilerinede açığım, ybr tarzı dışında. Birde vitesli motoru öğrenmekte zorlanırmıyım çok kuşkularım var, aldıktan sonra trafiğe kapalı yolda 1 ay kadar tecrübe edinicem daha sonra trafiğe çıkıcam. Bu çerçevede önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Ehliyetim var bu arada.

Boy: 1.74
Kilo: 55
Max bütçe: ekipmanların ardından kalan 8000 tl (değişebilir)

Hepinize teşekkür ederim

Son düzenleme:
Motosikleti
SuZan
ilk defa ekipman aldım demişsiniz. 1.5 sene vespa kullanmışsınız. ekipmansız mı işe gidip geliyordunuz ?

ilk defa ekipman aldım demişsiniz. 1.5 sene vespa kullanmışsınız. ekipmansız mı işe gidip geliyordunuz ?

Sadece uyduruk bir kask takiyordum. ( yanlis oldugunu biliyorum) Hic internette arastirma falan yapmiyordum yeni yeni yapmaya basladim cunku ilk zamanlar ulasim araci olarak kullansamda motoru, artik bir tutkuya donustu. bu ekipmanlarida bir arkadasimla beraber sectik.

Motosikleti
SuZan
güle güle, kazasız belasız kullanın. Madem ki artık tutkuya dönüşüyor diyorsunuz. imkanınız dahilinde japon modellere yönelmenizi öneririm. olmadı kore. hiç olmadı hint :)

Bütçede sıkıntı yoksa bu kadar güzel ekipmana uysal bir 2013 cbr 250 beyazlardan çok güzel gider.Kazasız belasız sürüşler.

Moralinizi bozmak istemem ama aldığınız bu kask da uyduruk. Full face kapalı kaskların haricindeki kaskların hiçbirisi güvenli değildir.

Motosiklet olarak japon modellerine bakmanızı öneririm. Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki

bu kaskı alın onun yerine:

http://www.anesmotorshop.com/asp/product/1357/SHARK-VANCORE-BLANK-MAT

Motosikleti
Hero X Pulse 200
ekipmanlar güzel, sadece bot motosiklet botu olmadığı için güvenli sayılmaz.

başlangıç olarak kuba superlight 200 öneririm. kullanması kolay ve sorunsuz bir motosikler. ayrıca dış görünüşüde güzel

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

DKN

ekipmanlar güzel ama o aldığınız eldiven olmamış. eldiven çok önemlidir dainese deri eldiven almalıydınız. motor olarakta vitesliye hiç lüzum yok. yamaha Delight öneririm

Öncelikle geçmiş olsun eski motosikletiniz için.eldivenin aynısı kullanıyorum gayet memnunum.kaskı tam kapalı alsanız çok daha iyi olur.dizlik dediğiniz şeyde rüzgardan koruma amaçlı bişe.dizlik almanızıda tavsiye ederim.

Motosikleti
SuZan
bıktık da.. sonra nıye ön yargılı yaklaşıyorsunuz yardım etmiyorsunuz diyorlar.

Adam pembe eldivene kadar düşünmüş, uğraşmış, resim ekleyip konu açmış.. Azim etmiş resmen..

Ooo süper.. Motosikletli bayan sürücü. Ben demiştim kadınlar otomobil, otobüsten sonra motosikletlere de el atacaklar diye :mrgreen:

Hocam kuba sl 150 ve sl 200 arasında ne gibi farklar var ? sadece cc mi ?

Bende yeni kullanmaya başladım asladında tam net bir bilgi sahibi değilim.. Kasa olarak aynı, 50 cc büyük, titreşim 200'de daha azmış, bir parça varmış 200 cc'de titreşim daha az oluyormuş.. Sen yinede uzun süre sürmüş tecrübeli kullanıcılarına sayfasına yazarak sor derim hocam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar