Çok güzel bir gezi olmuş belli 
sadece rusya içi 7000, yolculuğun tamamı 16250km. yaklaşmışsınBenim anlamadığım, Ben tek çıkışta 3000-4000 km yapıyorum, Türkiyenin yarısını bile gezmemiş oluyorum, sen Rusyanın öbür ucuna gitmişsin ama sadece 7000km mi?? :mrgreen: Bi terslik var babacan, 17 bin falan olmasın rakam mı eksik :mrgreen:
İyi gezmişsin tekerine sağlık, Nicelerini tamamlamanı dilerim. :cat:![]()
eyvallah size deTecrübe konuşuyoTekerin düz bassın, hayırlı yolculuklar :cat:
bütçe olarak günlük 50-70 lira arası. bir depo 485 gitmiştim en fazla, belki 500ü zorlardım.butce ne ayırıyosunuz boyle bır gezı ıcın. bıde cbf 1000 bı depo ıle kac km gıdıyor .
teşekkürler ramazanDoğru memleket seçmiştir gezi icin...
Resimlerin çok güzel. Motorunguzel se güzelsin. ...
teşekkür ederimİmrenmemek elde değil. Tekerinize sağlık müthiş bi gezi bende takipteyim. :cat:
teşekkür ederimharika fotolar ve tebrikler yine güzel bir gezi
harika yorum, teşekkürlerGezi gerçekten harika olmuş,
En güzel ayrıcalık ise resimlerin hiçbirine yorum yapmamışsınız, ki herşeyi anlatıyorlar.
Selamlar
yorumunuz için ben teşekkür ederimZevkle izledim gezinizi.Fotoğraflar kartpostal tadında çok profesyonelce.Eline sağlık.
Gezdiğin mekanlarda süper.Bizide geziden mahrum etmediğin için teşekkürler.
canon 600d hocamFotoğraf makinesinin markasını merak etmedim değil... Gerçi photoshop desteği söz konusu ama yine de merak ediyorum.
hehehabi seni çekemiyorum, net!
keyfine, hayaline, tekerine sağlık..
rica ederim ne demek. içimizden birilerini cesaretlendirsem ne mutlu bana.valla tebrik ederim .bütün gezilerini hayranlıkla takip ediyorum.Allah kaza bela vermesin.bu kadar emek harcayıp bizimle paylaştığın içinde teşekkürler.
çantalar 125 litre toplamda. 90 litrelik bi sosis çanta da arka seleye rahatça bağlanabiliyor.Guzel gezi olmus imrendim dogrusu. Cantalarinizin toplam hami kac litre biliyormusunuz?
teşekkür ederimYüreğine sağlık. Fotoğraflar da çok çok güzel.
fotoğraflar güzel gezi güzel insanlar güzel hayat güzel bir şey eksik
anlatım eksik fotoğrafların arasında gittiğin şehrin adı yada kaldığın yerin adı
lastiğinin patladığı alan en beğendiğin şehir zorluklar yaklaşımlar bunlarıda yazsaydın
yaşamış olduğun hikayeye bizide katmış olurdun. öneri sadece ..
tekerin düz bassın nice güzel gezmelere...