İş çığrından çıktıktan sonra yapabilecek pek bise kalmıyor
Ne yapılabilirdi?
Videonun ilk saniyelerine bakılırsa takip mesafesi pek de fazla değil
Tamam ondeki arac kaza yapınca arkadan toslamiyor ama viraja giriyorsun hızını azalt
Önde araba var diye güvende hissediyor kendini
Geçen konusu geçmişti karanlik yolda onume arabayı alıp öyle gidiyorum demişti birisi. Ecelin gelince saglam kaleler icinde de olsan ölüm sana yetişir.istanbulu gezerken bir de baktim ki kalelerin surları bile kalmamış anca izleri var belirli belirsiz
Virajda hiz azaltip takip mesafesini artırabilirdi
Kaza yerini yüksekten izliyoruz.motosiklet sürücüsunun görüş açısı daha dar olabilir.
Tekerleğin kayma sesleri falan duyulmaya başlayınca ister istemez heyecan yapıyordur
Tamam panik olmadi diyelim ama araba ustune geliyor
Kontra tekniği kullabilabilir
Kaçış manevrası cok geç kalmadan yapılabilir
Yolun ortasından degil de sag seridin en sag tarafında çizgiye yakin sürüyor olsa daha fazla kurtarma alanina sahip olabilirdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------
Bu tip durumlarda soğukkanlı olup motorun üzerinde ayağa kalktıktan sonra çarpışma tam olacağı sırada aracın üzerinden atlamak hayatınızı kurtarır.
Çarpışma kaçınılmazsa motoru terk edin ve takla atmadan sürükleneceğiniz bir noktaya doğru zıplayın arkadaşlar.
Bu hareketi hic yaptiniz mi?
Yapan biri var mi?
Nette videosu var mi?
Kacis manevrası en sagdaki acil durum yoluna girmeye calismak daha mantikli değil mi?
Araba 100+ km hızla geliyor
Scooter da 90 km hızda olsa
190 kmh hıza denk gelmiyor mu
Ayağa kalkip atlasak bile yolun ortasina düşeriz
Bu sırada arkadan gelen araba çarpabilir
Belki ayakta araca çarpmış olsa öne dogru fırlayıp araca carpmadan birkac metre uçarak yere çakılabilirdi
Yasadigim bir olayi anlatayım
Audinin biri onundeki aracı solladı
Tam karşımda geliyor
Baktim kaçacağı yok ters yola girmis üstüme geliyor
hemen kenardaki yola girdim
Bazıları bilerek yapıyor
Yol kameram olsa plakayı alabilirdim
Far yaniyordu acaba gormedi mi motorumu desek
Bana kalirsa bilerek ustume sürdü
Güçlü led gunduz farı düşünülebilir