Dizlerinde rüzgardan dolayı ağrıları olanlar

Senelerdir motor kullanan arkadaşlarıma sesleniyorum ::eek:uestion Dizlerinizle ilgili sıkıntılarınız varmı? Benim dizlerde arada ufak sızılar oluyor ama aşırı değil. Acaba rüzgarın etkisi olurmu dizlere. Menisküs falan diyorlar ama bilemiyorum. Menisküs daha kötü birşey genelde futbolcularda oluyor. Bizim sızıların sebebi nedir acaba? Romatizmaya sebep olur mu acaba.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Yaz kış dizlik, hem kazalara karşı önemli bir koruma hem de rüzgara karşı.

Korumalı bir kot pantolon alıcam ama ondan önce mont aldım şu anlık. Pantolonuda alana kadar biraz zaman geçecek heralde.

Korumalı bir kot pantolon alıcam ama ondan önce mont aldım şu anlık. Pantolonuda alana kadar biraz zaman geçecek heralde.

Şu ürün dizleri soğuktan koruma konusunda çok başarılı, Ben soğuk zamanlarda korumalı pantolonun üstüne giyiyorum ve soğuktan çok iyi koruyor. Dizlerinize çok dikkat edin, eski motorculardan dizleri ağrıyanları duyuyorum hep, koruma kullanmadıkları için(ki ozamalar nerde korumaaa!!!) soğuk ve romatizmadan dolayı.

Diz sabit bükük kalınca kırampa benzer kasılma olur sizinkide veya bizimkide öyle birşey her motorcuda olur, arasıra baldırınızı ayaklıktan uzatıp düz tutup birkaç saniye açıp kapatabilirsiniz yolda giderken, bazen bu hareketi pist yarışçıları viraja girmeden önce yaparlar.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Uzun süre motosiklet kullandıktan sonra ben de bazen benzer ağrılar oluyor.Soğuktan mı yoksa sürekli sabit pozisyonda durmaktan mı tam bilemiyorum.

Dizlik bir miktar kesiyor ama tamamen etkili değil malesef. Ara sıra hafif ağrı yapabiliyor gene de. İlerde romatizmaya çevirebilir dikkatli olmak lazım. Kışın dizliğin altına 2 kat yünlü bez koymak iyi fikir.

Yaşlılık, yaşlılık...

Sanırım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------

Diz sabit bükük kalınca kırampa benzer kasılma olur sizinkide veya bizimkide öyle birşey her motorcuda olur, arasıra baldırınızı ayaklıktan uzatıp düz tutup birkaç saniye açıp kapatabilirsiniz yolda giderken, bazen bu hareketi pist yarışçıları viraja girmeden önce yaparlar.

Bazen ön koruma demirine bile uzattığım olur uzun yolda. Bu gerçekten iyi geliyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------

Dizlik bir miktar kesiyor ama tamamen etkili değil malesef. Ara sıra hafif ağrı yapabiliyor gene de. İlerde romatizmaya çevirebilir dikkatli olmak lazım. Kışın dizliğin altına 2 kat yünlü bez koymak iyi fikir.

Pantolonumu en kısa süre içinde aldığım zaman yine burada artı ve eksi olarak size bahsedeceğim. Rüzgar geçirmez olmsına dikkat edeceğim sanırım.

yanlış biliyorsunuz sadece futbolcularda olmaz yanlış egzersiz,sürekli oturmak vs gibi bir çok neden var. Bence bi doktora görünün :)

Ben Motomax'dan Forma'nın mafsallı dizliğini aldım. Kocaman dizüstünden bota kadar koruma sağlıyor ve sadece aralardan hava alarak diz üşümesi gibi durumları ortadan kaldırıyor.

O ürünü gittiğimde bir inceleyeceğim ama benim niyetim bir pantolon almak. Bir kıyaslama yapacağım o bakımdan

Son düzenleme:
Rüzgar ve soğuk hava romatizmaya neden oluyor ben daha 18 yaşındayım 7 senedir motosiklet kullanıyorum bu sene içinde dizlerim çok fena sızlamaya başladı hemen gittim dizlik falan aldım rüzgar gelmediği için rahatım :D

pist yarışçısı o hareketi dizi ağrıyor diye yapmıyor, ağırlık merkezi değiştirmek ve virajı daha rahat almak için yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar