Motora nasıl oluyor large tammı biraz büyükmü acaba ?
L var bende. biraz büyük. ama giydirip çıkarması kolay. motoru neredeyse tamamen kapatıyor. sadece lastiklerde biraz açıklık kalıyor. L iyidir
teşekkür ederim sağolasın
ellerinde bi tane satılmış var kırmızı renk onu gönderdilermi bilmiyorum.
ben siyah almak istediğimde arayıp bilgi aldılar 2 günde istanbuldan buraya ulaştı o konuda problem yaşancağını sanmıyorum![]()
Daha iyi alternatif bulabiliyorsan banada haber verir misin?Pulsar 200 ns almayı düşünüyorum fakat: BU FİYAT ARTIŞLARI DEVAM EDİP FİYATTA DÜŞME OLMAZSA VEDE PULSAR 200 NS İN STOP ETME SORUNU ÇÖZÜLMEZ İSE, BENDE ÇOĞU MOTOSİKLET TUTKUNU GİBİ BAŞKA MARKALARA YÖNELECEĞİM...
Bugün Bajaj'dan aradılar memnunmusunuz falan sordular konu servislere geldi, serviste bakım yapılırken motoru görmek istediğimi söyledim. Sizi ararlarsa siz de söyleyin adam belki Castrol 10W-50 tam sentetik koydum derken 20W-40 mineral yağ actevodan koyuyor görmeden nasıl emin olabilirim.
Pulsarında topcase kullanan arkadaşlar kaç litrelik kullanıyorsunuz 40 lt çanta nasıl durur acaba arkada ??
Tam oluyor. Ortasindan lastikle tutturuosun nefis
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------
Daha iyi alternatif bulabiliyorsan banada haber verir misin?
Ona bakılırsa müşterinin (benim) de alternetifim yokMüşteri olarak bu durumdan rahatsızlık duyuluyorsa,alternatif her zaman vardır.Benim vazgeçme sebeplerimden birtanesiydi bu stop etme olayı.Fiyat arttı orta sehpa gitti,racing sayıldığı için orta sehpa yok denildi,millet gidip artı para vererek orta sehpa yaptırdı.Şimdi sehpa yine var :silent: Stop etme sorunu hala var mı bilmiyorum.Hangi marka sahibi olursanız olun ama bazı şeyleri de görmezden gelmeyin.Bu ülkede az çok bişeyler değişmeye başlar gibi oldu bu sektörde.Çoktan değişmeliydi de zaten.
Bu olaydan hiçbirşey anlamış degilim
Ekrem bey daha önce yazmıştı 2015 modellerde iyileşme yapıldı bilmem ne oldu bilmem ne degişti
Yok şunu taktık Yok bunu ters çevirdik Bilmem onu yana koyduk(((Çaktırmayın 2014 model alanların hepsi denekti)))
Yahu bana ne 2015 modellerden benim motorum 2014 model stop ediyor devir dalgalanıyor servis suratıma bakıyor
Ne anladım ben bu işten üstüne basa basa söylüyorum
BU İKİ OLAYA ÇÖZÜM GETİRMENİZ GEREKİYOR Ekrem bey diyorum ama nafile
Bana veyahut başka bir kullanıcıya servise gidin demeyin
Çünkü Bu motorlar üretim hatalı Fabrikanın bu olaya bir el atması lazım artık
Sizinde bu konunun üstüne gitmeniz gerekiyor
Ben olsam böyle Saygıdeğer Ekrem beye karşı temiz bir üslup kullanırım. Çünkü Ekrem Bey hiçbir zaman kimseyi hafife alacak kadar, kalbini kıracak kadar sert sözler kullanıp konuşma yapmadı. Bu formu üyeliğimden beri baştan sona takip ediyorum. Ekrem beye yazılanları tek tek okuyorum. Valla ben olsam çok üzülürdüm.
Gormezden gelme gibi bir durum sozkonusu degil. Sadece daha iyi bir alternatifin olup olmadigini merak ettim.. O veya bu sebepten dolayi pulsar almaktan vazgectim diyenler ne aliyor onu merak ediyorum?Ona bakılırsa müşterinin (benim) de alternetifim yokMüşteri olarak bu durumdan rahatsızlık duyuluyorsa,alternatif her zaman vardır.Benim vazgeçme sebeplerimden birtanesiydi bu stop etme olayı.Fiyat arttı orta sehpa gitti,racing sayıldığı için orta sehpa yok denildi,millet gidip artı para vererek orta sehpa yaptırdı.Şimdi sehpa yine var :silent: Stop etme sorunu hala var mı bilmiyorum.Hangi marka sahibi olursanız olun ama bazı şeyleri de görmezden gelmeyin.Bu ülkede az çok bişeyler değişmeye başlar gibi oldu bu sektörde.Çoktan değişmeliydi de zaten.