Camaro Underground Eğlencesi

Merhaba herkese bu aralar yeni bi proje üzerinde çalışıyorum. Konu araç Camaro RS.

Geçen günlerde ilk çekimleri tamamladık ve kücük bi teaser hazırladık. Senaryoya katmamızı istedinz şeyleri yorum şeklinde yazarsanız belki senaryoya katabilirim teşekkürler herkese

geçişler güzel kamerayı biraz daha yavaş hareket ettirmeyi denediniz mi uzun versiyonunu merakla bekliyorum :)

aslında ilgi duyarım böyle şeylere ama imkan yok hele şu editleme kısmına kafam takılınca hemen uzaklaşırım :)

Merhaba,

Çocuk yürüyor, duruyor, arkasından çocuğun yüzüne doğru bir geçiş var, kamerayı çok sallamışınız. Hele en son yukarı aşağı inmiiş. Bakışları ise, kameraya doğru dümdük olabilirdi , daha dik bir şekilde durarak elbet, şapkadandır belki.. :pl:

Son düzenleme:
Merhaba,

Çocuk yürüyor, duruyor, arkasından çocuğun yüzüne doğru bir geçiş var, kamerayı çok sallamışınız. Hele en son yukarı aşağı inmiiş. Bakışları ise, kameraya doğru dümdük olabilirdi :pl:

Çekimler Glidecam le yapıldı salanma özellikle yaptım aslında daha hızlı bi çekim havası version diye , kanalımdaki diğer videolarda bi çok örnek var sallamadan titreşimsiz :)

özellikle polo videonuzu beğendim hatta bana türkiye'de de bunları yapan varmış dedirtti başka varsa da ben bilmiyorum :)

Youtube üyeliniz varsa arkadaşlar videoyu beğenebılır mısınz acaba cok yardımıcı olursunz bana :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar