izleyin bakalım beğenecek misiniz

Videoyla başlığının bağlantısını çözemedim, bir de 3:20 deki hareket çok riskli. Benden söylemesi...

"strobe" efekti bu kadar uzun kullanmamalı, yine de keyifli bir İstanbul gece turu izliyordum ki, şu noktada keyfim kaçtı desem umarım kırılmazsınız :)

ipqgjsszj

"strobe" efekti bu kadar uzun kullanmamalı, yine de keyifli bir İstanbul gece turu izliyordum ki, şu noktada keyfim kaçtı desem umarım kırılmazsınız :)

https://imageshack.com/i/ipqgjsszj

hocam strobe effect yok, yağmur damlası + slowmo.

video'yu patatesle çektim hocam, durumumuz yoktu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

gerçek yağmur bu arada, efekt değil.

Motosikleti
BWS 100
bilgisayar kasıyor sandım.
Arada yotube da ses geliyor ekran kararıyordu videolarda.
Ulan video da kasmaya başladı, bilgisayara sövemeye başlamıştım ki, video slow motion muş.
Bu ne kardeş.

Motosikleti
'08 GTR 1400
Saniyede 30 kareden az kaydedilmiş videoyu slow-mo yaparak ne anlıyorsunuz? Kayıt 30FPS'in üzerinde olduktan sonra aşağıdaki formülle saniyede kaç kareye kadar indirebileceğini bulursun:

x = saniyede çekilen kare sayısı / 30
y = 1 / x

y sayısı slow-mo yapıp akıcı bir görüntü elde etmek için kullanman gereken minimum kare sayısı. Türkiye şartlarında geçerli.

Saniyede 30 kareden az kaydedilmiş videoyu slow-mo yaparak ne anlıyorsunuz? Kayıt 30FPS'in üzerinde olduktan sonra aşağıdaki formülle saniyede kaç kareye kadar indirebileceğini bulursun:

x = saniyede çekilen kare sayısı / 30
y = 1 / x

y sayısı slow-mo yapıp akıcı bir görüntü elde etmek için kullanman gereken minimum kare sayısı. Türkiye şartlarında geçerli.

zorunda mıyım?

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Her Şey Çok Güzel Olacak filminin açılışı da böyleydi, Osmanbey'den Taksim'e giden yolda çekilmişti.
Çok severim filmin o açılış jeneriğini, bu videoyu da sevdim :)

Her Şey Çok Güzel Olacak filminin açılışı da böyleydi, Osmanbey'den Taksim'e giden yolda çekilmişti.
Çok severim filmin o açılış jeneriğini, bu videoyu da sevdim :)

beğenene de beğenmeyene de teşekkür ederim :)

çok profesyonel bir video yaptığımı zannedip paylaşmamıştım zaten. nedense formuller, zorunluluklar, gereklilikler, ülke şartları, konjonktür havada uçuşmuş.

''Motosikletli testereli katil'' 3 filminden egost dumanıyla halisilasyon görebilen sahneden bir kare gayet güzel olmuş...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------

Disk kilidiyle işkence sahnesinide bekliyoruz.

Üzgünüm sarmadan izleyemedim, sarınca da 30 sn de bitti :) bu kadar yavaş bir çekim, bu kadar slow müzik iki tekerin ruhuna tam oturmuyor nacizane görüşüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar