2010 senesi falandı, arkamda artçı olarak kız arkadaşımla 70-80km civarı bir hızla ilerlerken sağda park halinde olan bir ticari araç, marşa basıp arkaya bakmadan direk yola kırdı ve kurtarma şansım olmadan sol tekerine bindirdim.
Tekere vurduğumuz anda motor geriye, biz aracın üstünden ileriye fırladık. Havada ne kadar uçtum bilmiyorum çünkü tek hatırladığım karanlık, yere düştüğüm an hafif bir acı ve bir asfalt kokusu, yerde sürüklenirken tek düşündüğüm biran önce durmak. İlk başta ağrı hissetmedim hiç, ayağa kalkmaya çalışınca hafif ağrı hissettim. Ayağa kalkıp kız arkadaşıma koştum yüzü koyun yerde hareketsiz yatıyor inliyor ve ağlıyordu. Yüzü koyun bir şekilde asfaltta benden çok daha fazla sürüklenmiş ve baya bi derisi yüzülmüştü. İnanın sevdiğiniz birini o şekilde görünce gözünüz dönüyo ve buna sebep olan şeye saldırmak istiyosunuz. Bende öyle yaptım gittim adama saldırdım bi kaç tane vurabildim, tuttular. Adam zaten suçlu olduğunun farkındaydı ve hiç tepki vermiyordu.
Kaza sonucu bende ufak sıyrıklar dışında bişey yoktu ama kız arkadaşımda ömrü boyu taşıyacağı izler kaldı, halada o izleri taşıyor. Koruması vardı ama dizlik, ve kasktan ibaretti o yüzden sonucu bu kadar kötü oldu.