R6 ve R25 İstanbul - Şile - İstanbul (24.05.2015) Seni Seviyoruz Şile :)

Super Moderator
Selam arkadaşlar,
Geçen hafta Scooterlar ile bir Şile yapmıştık, bu haftada Pazar günü saat 16.00 gibi Forumdan arkadaşım Yaşar ile biraz gazlayalım dedik ve Yine adresimiz Şile oldu.. Çok fazla duraklamadığımız için pek fotoğraf yok, ama yine de 3-4 tane çektik, onları paylaşalım istedim. Sevgi ile kalın.

Önce %80 dolu olan depolarımızı %100 yaptık :) Maksat benzincide su içmek :)

jAynlc.jpg

Sonra zaten hemen Şileye geldik :)

ChGQqa.jpg

Birkaç fotoğraf çektik ve tekrar geri dönüş yolu :)

XPzDCK.jpg

pDWqC9.jpg

P6X7Rx.jpg

0GppQz.jpg

dzcmu8.jpg

UxnOAj.jpg

Bu haftalık bu kadar.. Bir sonraki geziye kadar hepinize kazasız belasız keyifli sürüşler.

Son düzenleme:
Super Moderator
Maaşallah çok güzelmiş r6 :D Allah kaza bela vermesin.

Teşekkürler.. Amin allah hepimize kazasız belasız sürüsler nasip etsin.

Maşallah tekeriniz düz bassın.. :)

Teşekkürler, hepimizin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:20 ----------

Bu arada haftaya tekrar bir sile turu yapalim diyoruz bununla alakali gelmek isteyen olursa bir baslikta toparlanabiliriz.

DKN

makinaların hakkını veriyomusunuz bakalım :mrgreen:

Sabahtan mı gideceksiniz ?
Öğlen 2de evde olmak kaydı ile ben gelebilirim.

Hatta yarın da gideceğim büyük ihtimal

Yaw :) nerdeyse r25 r6 dan güzel duruyor maşallah tekerinize taş değmesin keyfiniz hiç azalmasın

Yine güzel fotoğraflar, güzel makineler, güzel röta.

r6 önderliğinde haftaya bi forum ahalisiyle Şile yapsak tanışsak ne güzel olur :) bu ne yaaa :)

Super Moderator
Kısmet ise hafta sonuna bir program yapmayı planlıyoruz, eğer iştirak eden bir kaç arkadaş daha olur ise şile, veya ağva yapabiliriz. Veya tam tersi, edirneye gidip gelebiliriz,.. Öyle önderlik felan yok bende sevgili kardeşim, ufak ufak gider ufak ufak geliriz, ara arada gazlar keyfimize bakariz..

kbR

Hocam yan yana gormusken sorayim R6 nin yanin da R25 cokmu siska duruyor bunu cok merak ediyorum ?

Super Moderator
Saati belirtirseniz duruma göre ben de gelebilirim

Daha henüz tam net değil, ama yarın öbür gün netleşir. İştirak etmek isteyen arkadaşlarımız olur ise onlarda bizimle gelebilir, (Tabiki kask - mont- eldiven - dizilik(opsiyonel) + Ehliyet) eksikleri olmamak şartı ile.

Edirne'ye gidiş için saat belli mi?
Henüz değil, henüz edirne mi şile mi oda belli değil. kücük bir grup olacağımız için ortak bir karar olsa fena olmaz diye düşünüyoruz.

bi biz bulamadık r25 :mrgreen: r6 da canavar maşallah

Teşekkürler ikisi de güzel aletler.

Hocam yan yana gormusken sorayim R6 nin yanin da R25 cokmu siska duruyor bunu cok merak ediyorum ?

Opel Corsa ile Opel Astra gibiler. Fakat R25 250 cc bir makina için gayet şık, ve güclü, ayrıca tasarımı konusunda yorum yapmaya da gerek yok.

Geçen beşiktaş'ta r25 ile benim 250r yan yana denk geldik evet biraz cılız ama şekil şemal güç ve fiyat olarak güzel makina yamaha geçen yıl mt07 ile damga vurdular bu yıl'da r25 ile.Bence astra ve corsa gibi değilde vectra ile corsa gibi:)saat uyarsa bende gelirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar