kaldırımdan indinde yola çıktın ya 1.viteste...sonra motor vites istiyor 2 ye atıyorsun yine rölantiyi düşük deviri sevmiyor ya makina o hissiyatı yaşadım şimdi...ulan ben büyük ccde yapamam galiba dedim...öyle tuhaf şeyler oluyor bazen...büyük makinalar benim için resmen öcü...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
inanmıcan bugün kızımla Sultanahmete gelecektik mıymıylandı motorlamı gezcez yürüyerekmi baştan sukoyverdi of etti puf etti vazgeçtim...
siyah arac da W Mağaza aracıymış servis aracı sandım küçük ekranda...iyiki sola kırmadın kendini fırlatmadın...
ya işte biz burdan öyle bir izliyoruz ki sen öldün bittin parçalanıcan kamera da öyle hissettiriyor ben birine artcı olduğumda da yusuflarım ...
Değerli kardeşim, çok ama çok eminim ki, kayıtta bir kamera olmasa, tüm bu olayları güncel "gerilim" içinde normal sayacak ve sürmeye devam edeceksin. Bu cümlemi samimi olarak düşün, eğer kameranın kayıtta olduğunu unutup sürüş yapmayacaksan kamerasız sür.
Sürüşte kamera kullanmanın en büyük riski o anı görüntülemenin verdiği "sarhoşlukla" davranış değişmektir. Güzel çekeceğim, güzel sollayacağım, önüme kırana saydıracağım, nasıl olsa kamera var kaydediyorum o halde haklıyım, acaba kayıttamı, hafıza kartı yeter mi, akü bitti mi gibi düşüncelerle sürüşü agresif yapar sürüşte kamara kullanmak. Bunu bir profesyonel olarak söylüyorum, yalnızca motorla değil ne yaparsanız yapın elinize kamera alınca kişiliğiniz değişir, mantık gider duygular öne çıkar. Hiç kaza yapmayacak adam kaza yapar. Bu yüzden kameranın kayıtta olduğunu unutarak süremeceyeceseniz kamera kullanmayın derim.
İyi ki bi sikin varmış hee. Küfürleri ortaya ediyorum yazmışsın ama 5:20 deki nasıl bir orta anlamadım ben.
Bir de yine şu anasını becerdiğin adamın suçu ne onu merak ettim.
Trafik kurallarında sinyal vererek doğru zamanda şerit değiştirmek yasaktır diye bir madde mi var?
Küfür edip etmemek kişye göre değişir ve açıkçası bunu eleştirmek ya da desteklemek bana düşmez.
Başka bir başlıkta dediğim gibi, şunu demek istedim :
yinede uyarılarınız için teşekkürler . kötü bir niyetiniz olmadığını biliyorum. sıkıntı yok.
4,30 dan itibaren bakayım dedim 10 saniye sonra kapatmak zorunda kaldım, usta çok küfrediyosun :farao:
bilmediğimden soruyorum; 3:04'te ters yönden mi gidiyorsun yoksa orası tek yön mü ?
Sağa sola küfür sallarken taksiyi görmeyip çarpıyodun iyi mi :mrgreen: