Motogezi 32

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Fotoğraflar her zamanki gibi harika. Adım adım tanıtım buna denir herhâlde. çok teşekkürler

Bıraktığınız yerden aynı güzellikte devam etmişsiniz.

Elinize, emeğinize sağlık.

dostum ellerine emeğine ve yüreğine sağlık... geri dönüşün muhteşem olmuş..

Sağol Caner,ufaklık nasıl zevklerin yerleri değişti artık yeni tutkun o olmalı :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

Fotoğraflar her zamanki gibi harika. Adım adım tanıtım buna denir herhâlde. çok teşekkürler

Bu yazdığını bir düşündümde !
Bir yerin tanıtımı için beni seçmişler sponsorlar sırada bekliyor,çekler bayağı yüklü,KTM 1190 kapıda :)
Uyandımki biryerim açıkta kalmış :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

Bıraktığınız yerden aynı güzellikte devam etmişsiniz.

Elinize, emeğinize sağlık.

Sende sağolasın,devam :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İmrenerek izledim; gezi ve fotoğraflar harika, video için de epey emek harcamışsınız, bizimle paylaştığınız için teşekkürler...

Elinize ve emeğinize sağlık gezi çok güzel fotolarda öyle! Macera ruhuna zaten bir şey diyemem
anlatılmaz yaşanır tarzından...Mükemmel...Yolunuzda bahtınızda açık olsun, Kazasız belasız inşAllah.

İmrenerek izledim; gezi ve fotoğraflar harika, video için de epey emek harcamışsınız, bizimle paylaştığınız için teşekkürler...

Uğraşıyorum ama hoşumada gitmiyor değil :)bugün İpsala tarafında Enez yapıcaktım ama kısmet olmadı

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

güzell gezi.tebrikler.

Teşekkürlerr :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

Elinize ve emeğinize sağlık gezi çok güzel fotolarda öyle! Macera ruhuna zaten bir şey diyemem
anlatılmaz yaşanır tarzından...Mükemmel...Yolunuzda bahtınızda açık olsun, Kazasız belasız inşAllah.

Amin cümlemize
Hiç bitmesin bu tozlu yollar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uğraşıyorum ama hoşumada gitmiyor değil :)bugün İpsala tarafında Enez yapıcaktım ama kısmet olmadı

Teşekkürlerr :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

Amin cümlemize
Hiç bitmesin bu tozlu yollar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

İpsala üzerinden Enez yaparsan karpuzludan sonra Gala gölünde Nilüferlerin açma zamanıdır,fotoğraflamayı unutma :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar