Bajaj AS200 & 150

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Bajajdan güzel bir motosiklet 150 ve 200cc modelleri varmış. Şekil olarak çok güzel geldi bana TR için kısa sürede bekliyoruz. Ben sabırsızlandım yani... :bounce:

http://www.bajajauto.com/pulsarAS/features-AS200.htm

CE4QuPFVEAAh2iG.jpg

CE4QuPYUsAAC1oN.jpg

CE4QuRNVEAAmldT.jpg

video için :

https://youtu.be/4fWKnrXGEWU
https://www.youtube.com/watch?v=VmaIlDWqzyk

Admin'in dikkatine;
Düzenleme kısmında insert video hata veriyor eklenmiyor.

Son düzenleme:
yalnış bilmiyorsam pulsarın uzun yol versiyonu olması lazım bir ara yabancı sitelerin haberlerinde gözüküyordu

bajaj pulsar 200 ns için kötü haber türkiyeye gelirseki gelecek gibi gözüküyor bu ciddi bir rakip ve 200ns deki 2.ci elcilerin elinde patlaması olur haydi hayırlı traşlar

Ekrem Ata Bey'e bu konu ile ilgili mesaj atmıştım.Pulsar 150AS modelinin planları dahilinde olduğunu fakat Pulsar 200AS'nin şu an için planlarında olmadığını yazmışlardı.

Not : PULSAR 150AS için yılın ikinci yarısı İnşaAllah diyerek ayrıca belirtmişlerdir.

Ben zaten yarın gelir demiyorum ama hiç bir satıcı elindeki üründen daha yeni bir ürün gelicek oda şu gün demez ticarette eldeki ürünün eritilmesi lazım 2016 model olarak bajaj 200 as ve 150 as geleceğini düşünüyorum tek çeşit üzerine gidemez zaten hiç bir firma. Çeşidi çoğaltıp pazarda güçlü olması lazım SuperSport RR Naked ENDURO CUB OTOMATİK düşük ve yüksek CC çeşitleri olması lazım bajaj kendine türkiyede ciddi bir pazar buldu ve en büyük özelliğide kendisiyle özdeşlenen DTI 3 lü buji sistemi bütün modellerini düşük yakıt tüketimi olarak belirlemiş. Allahın hintlisi bile bizim yakıt konusunda düdüklendiğimizi anlamış biz anlayamamışız acıncak halimize gülüyoruz :D

Size muhalefet olmak için yazmadım,yanlış anlaşılmasın :),konuyu görünce yazmak istedim sadece.
Umarım daha birçok bajaj modelini görebiliriz ülkemizde..

200 ns den iyi düdüklediklerinden AS200 degilde 150 yi getirecekler demekki.

Pulsar200 ns in satışlarını bozmak istemiyorlar

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
200'lüğü gelse iyi olur cc yükseltme durumumda göz önünde bulundururum. 150 yeterinde var piyasada zaten.

Ben kafa granajını ve depo gidon mesafesini beğendim yalnız motor kıçtan kaybetmiş bence önden kaplan kıçtan sıçan görünümü verilmiş yan görüş çok belli olmuyor tam arkadan bayağı çirkin duruyor zevk meselesi

200 NS candır üzerinde yaşadığın heyecandır :) benim olum daha yakışıklı bi kere

200ns iyi, ne kadar çok plastik o kadar zırıltı demek malum motorda titreşim var.

işte bu ya, tam benlik gelirse eğer birde fiyatı iyi olursa kardeş olarak düşünülür :)

Kargaya yavrusu şahan gibi gözükür :) şaka güzel motosiklet yalnız bu makine gelince 200ns bi düşüş yaşıyacaktır

Walla gelse bile ben pek fark olacagini sanmiyorum neden dersen pulsarin arka kisim bin kat daha guzel ondeki kafaya gelince begenmedim o ne oyle sasi olmus gibi resimden gordugum kadariyla abs de yok geri kalan motor falan zaten ayni ne gerek varki

Walla gelse bile ben pek fark olacagini sanmiyorum neden dersen pulsarin arka kisim bin kat daha guzel ondeki kafaya gelince begenmedim o ne oyle sasi olmus gibi resimden gordugum kadariyla abs de yok geri kalan motor falan zaten ayni ne gerek varki

tamam kendi yavrunu sev de bu biraz daha oturaklı duruyor hani bu biraz daha ben yolcuyum ağabey şehirler arası kaçarım ağabey havası katmış 250 cc olsa daha güzel olurmuş kafa grenaji güzel sen beğenme ekstraları mutlaka vardır en azından artık daha deneyimliler boxer ve pulsarlardaki acemiliklerini bu motosiklette atmış olabilirler sen şunuda diyebilirsin Zaten KTM leri bunlar üretiyor acemi olsa ondada acemi olabilir diyebilirsin yalnız yeni bir motor dizayn edip o motor üzerinde ısrar ediyorlar bu As200 önden yakışıklı.
birde şöyle bir fark olucak 2. el satan bazı kişiler özellikle rodajını itinayla yaptım 9000 2015 plaka ruhsat masrafı yok diyenler bayağı üzülür ve bir fark olur

Son düzenleme:
Motor, şase, süspansiyon aynı sadece grenajını CBF'ye benzetmişler, Bence NS daha güzel. Bunun da ön farı güzel ama kısa far mercekli olansa ve avrupa standartlarına göre tasarlanmışsa güzel bir aydınlatması vardır.

tamam kendi yavrunu sev de bu biraz daha oturaklı duruyor hani bu biraz daha ben yolcuyum ağabey şehirler arası kaçarım ağabey havası katmış 250 cc olsa daha güzel olurmuş kafa grenaji güzel sen beğenme ekstraları mutlaka vardır en azından artık daha deneyimliler boxer ve pulsarlardaki acemiliklerini bu motosiklette atmış olabilirler sen şunuda diyebilirsin Zaten KTM leri bunlar üretiyor acemi olsa ondada acemi olabilir diyebilirsin yalnız yeni bir motor dizayn edip o motor üzerinde ısrar ediyorlar bu As200 önden yakışıklı.
birde şöyle bir fark olucak 2. el satan bazı kişiler özellikle rodajını itinayla yaptım 9000 2015 plaka ruhsat masrafı yok diyenler bayağı üzülür ve bir fark olur

pulsarı 10 yılı aşkın süredir üretiyorlar acemi olacaklarını sanmam hatta adamlarda tabu haline gelmiş bu pulsar sürekli olacak ve nesiller boyu güncellenecek aynı mustang gibi :)

pulsarı 10 yılı aşkın süredir üretiyorlar acemi olacaklarını sanmam hatta adamlarda tabu haline gelmiş bu pulsar sürekli olacak ve nesiller boyu güncellenecek aynı mustang gibi :)
Pulsar 200NS'nin birebir aynısı 3 senedir satılıyo ama enjeksiyonlusunu 2014'te çıkardılar sanırım.

Pulsar 200NS'nin birebir aynısı 3 senedir satılıyo ama enjeksiyonlusunu 2014'te çıkardılar sanırım.

ben zaten ns i 10 yıldır üretiyorlar demedim sürekli çıkıyor pulsar ns,pulsar ss,pulsar rs,pulsar as, pulsar cs yani acemilik atılacak durum yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar