- Konu Yazar
Geçtiğimiz yıl bu konuşmalardan sonra biz iki kafadar . Buradan çıkıp dubrovnik'e kadar sürmüş idik .
Sene döndü bizim kanımız yine kaynamaya başladı . Umarım katılım artar ve daha keyifli sürüşler yaşarız .
Bu arada gidiş gelişler sonucu tebrübelerimden bir tanesi kavala'dan drama yönüne doğru güzel virajlar var ve motor kullanacıları özellikle bu rotada gaz açıyorlar .
Ben bu hafta itibarı ile sezonu açtım . Evraklar hazır sadece 3 aylık sigorta alacağım .
Hatırlatma baabında ,
1. Pasaport ( 10 yıllık 600 TL )
2. Vize başvuru ( 60 euro + 10 TL )
3. Yurt dışı kişisel sigorta ( yıllık 35 euro )
4. Yurt dışı araç sigortası ( 15 günlük 43 euro , 90 günlük 90 euro )
5. Uluslar arası ehliyet ( İlk alım 370 TL yenileme 200 TL )
Tavsiye ;
Çantaları olan mümkünse hard case ve 400 cc üzeri motosikletler ile gidilmesi , minimum 250 cc ( seyahat süresi kısa olacağı üzere , eğer uzun süreli yoluculuk tercihi var ise cc kıstasına gerek yok bakımlı bir cup ile gidilebilir )
Hafta sonu için en kolay rota ;
Cuma akşamı 19:00 çıkış ( istanbul ) 22,50 varış ( alexandropouli )
Cumartesi kavala ,drama , thassos ,
Pazar dönüş ...
Sene döndü bizim kanımız yine kaynamaya başladı . Umarım katılım artar ve daha keyifli sürüşler yaşarız .
Bu arada gidiş gelişler sonucu tebrübelerimden bir tanesi kavala'dan drama yönüne doğru güzel virajlar var ve motor kullanacıları özellikle bu rotada gaz açıyorlar .
Ben bu hafta itibarı ile sezonu açtım . Evraklar hazır sadece 3 aylık sigorta alacağım .
Hatırlatma baabında ,
1. Pasaport ( 10 yıllık 600 TL )
2. Vize başvuru ( 60 euro + 10 TL )
3. Yurt dışı kişisel sigorta ( yıllık 35 euro )
4. Yurt dışı araç sigortası ( 15 günlük 43 euro , 90 günlük 90 euro )
5. Uluslar arası ehliyet ( İlk alım 370 TL yenileme 200 TL )
Tavsiye ;
Çantaları olan mümkünse hard case ve 400 cc üzeri motosikletler ile gidilmesi , minimum 250 cc ( seyahat süresi kısa olacağı üzere , eğer uzun süreli yoluculuk tercihi var ise cc kıstasına gerek yok bakımlı bir cup ile gidilebilir )
Hafta sonu için en kolay rota ;
Cuma akşamı 19:00 çıkış ( istanbul ) 22,50 varış ( alexandropouli )
Cumartesi kavala ,drama , thassos ,
Pazar dönüş ...