Merhaba arkadaşlar. 25 yaşındayım, yıllardır scooter kullanıyorum ancak ehliyetimi bir kaç ay önce alabildim. Vitesli motor deneyimimde ilk ve son kez sınav ve eğitim sürecinde oldu. Sorun yaşadığımı pek söyleyemem, arada karışıklık olsa da kısa sürede kaptım. Azda olsa araba deneyiminin de katkısı var sanırım.
Regal Raptor serisinden bir motor ile Kuba superlight arasında aylardır gidip geliyorum ve artık bir karar vermem gerekiyor. Yaz geldi fiyatlar zaten arttı
Genel olarak uzun yol kullanacağım, özellikle yazları nerede tam Türkiye turu şeklinde geçecek. İleride CC yükselteceğim elbet ancak başlangıç için superlight beni götürür mü? Uzun süre ve uzun yolda kullanıma müsait mi? 1.90 boya ve 85 kiloya sahibim. Boydan veya kilodan sırıtır mı? +70 kiloya kadar bir artçı aldığımda sorun yaşar mıyım? Her yolculuğum uzun süreli olacağı için az biraz yükümde olacak. Ve motoru 2. el alacağım. Bütçem 4000 liraya kadar ancak olabildiğince düşük fiyata almaya çalışıyorum eski modelde olsa. Hangi yılın serisi daha iyidir? Çok soru oldu biliyorum ancak cevaplayabilirseniz çok sevinirim ^^ Şimdiden teşekkürler.
Regal Raptor serisinden bir motor ile Kuba superlight arasında aylardır gidip geliyorum ve artık bir karar vermem gerekiyor. Yaz geldi fiyatlar zaten arttı
Son düzenleme: