hocam hayırlı olsun güzel bir tercih.bende cbf alacaktım indirimde ybr bulduğum için vaz geçtim.yalnız sigorta ücreti 350 tl bana oldukça pahalı geldi üzerinize ilk motorda değil plakanız 34 mü?
hocam hayırlı olsun güzel bir tercih.bende cbf alacaktım indirimde ybr bulduğum için vaz geçtim.yalnız sigorta ücreti 350 tl bana oldukça pahalı geldi üzerinize ilk motorda değil plakanız 34 mü?
Ustam hayırlı olsun. Böyle bi motosikletim olsa ben daha motosiklet falan değiştirmezdim. Her türlü işini görecektir. Şehir içi pratik, şehir dışına uygun. Boxer ı bende düşünmüştüm ama 4 vites olması beni kesmeyecekti uzun yolda. Bazen 6. vitesi bile arıyorum. İyiki de CB almışım diyorum ama CBF olsaydı ben daha motosiklet falan düşünmezdim.
hayırlı olsun...en önemli şeyi unutma ...o 6800 liranın gerçek kaskosu 50 liralık koruma demiri...onu ihmal etme lütfen...
korkuluk arka bagaj çalışman olursa maliyetiyle bilgilendirirsen rsimli memnun oluruz.bende cbf e geçmeyi düşünüyorum.şuan zorro 180 19 kullanıcısıyım rampada çekişi mükemmel fakat artık vibrasyonsuz daha rahat daha masrafsın olsun diye cbf düşünüyorum yağ yakması olayınada anlam veremiyorum nette hep konuşuluyor burada kullanan bir abiye danıştım 80 li yıllardan beri binici en rahat motor bu dedi yağ yakmadı dedi.
Merhaba arkadaşlar,
İlk motorum Boxer 150 den sonra onu mu alayım bunu mu alayım derken rahat olsun bütçeyi çok zorlamasın dedim ve CBF 150 mi plaka işlemleri ardından bugun teslim aldım. Alır almaz aklımdaki değişikliği yapıp bazı stickerlarını hemen sözküp temizledim. İşte motorum ;
[url]http://i.hizliresim.com/Amnq1q.jpg[/url]