O zaman siz hiç satış ilanı açmayın ben çarşamba gelip alayım sizden motoru. Yamahanın lastiklerinin değişmesi gerekiyormuş 800 tl masraf. Bir de temiz görünmesine rağmen, gerçekten dediği bakımları yaptırıp yaptırmadığını bilemiyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...simli-zincir-on-ve-arka-disli.html?highlight=
Motorun ayrıntıları yazayım size o zaman;
- Muayenesi 28.03.2017 e kadar devam etmektedir.
- Aldığım gün motorun çift buji, yağ filtresi, benzin filtresi ve lastikleri değiştim.
- Lastikler yeni 2 aylık alır almaz değiştim.
- Çantalar yeni ve takım halinde en son ki gezide kullandım. Yan çanta demiri kendim yaptım.
- Akü sıfır takıldı 20 günlük.
- Gündüz ledi/sis farı kendim monte ettim ve kablo koruyucu mevcuttur.
- Ön siperlik cam sağlamdır ve gidon bağlantı aparatları kappa markadır.
- Motorun kablolarını hepsini koruyucu boru ile kapladım.
- Orjinal kornası duruyor onu da vereceğim. Üzerinde iki adet korna takılıdır.
- Gösterge lambaları gayet ışıltılıdır hepsini elden geçirdim.
- Motor yağı 2000 km de değişti. Motor şuan 32.500 küsür km de. Ben 30.000 km de aldım.
- Ön ve arka dişliler sağlam ve yıpranmamıştır. Zincir sağlam ve temizdir.
Genelde motoru yıkadıktan sonra meytlan krom parlatıcı ile silerim. Geri kalan hareketli parçalarıda wd-40 ile yağladım temizlerim.
Şuan aklıma gelenler bunlar.
Ayrıca şunu da bilinmesini isterim. Ben eksi olarak görmüyorum. Aldığımda benzin göstergesi çalışıyordu fakat son dönemlerde çalışmadı İstanbul / Avcılar da Hyosung servis Cengiz ustayla uğraştık detayına kadar indik fakat en son sinirlendim topladım dedim boş ver bu şekilde kalsın. Zaten hyosunglarda genelde rastlanan bir sorun olduğu için pek önemsemedim.
Tripmetre çalıştığı için benzini o şekilde takip ediyorum. Depoyu doldurup oradan yaptığım km yi takip ediyorum ve benim için de sorun değil.
Ses gayet tok güzel sesi var. Egzoslarda susturucuları da var iki de sağlam. Takılınca sessiz oluyor çıkarınca pata pata çata pata güzel bir ses var

şuan susturucuların biri takılı biri takılı değil. Uzun yolda sesten rahatsız olursan eğer takarsın hepsini sessiz sessiz gidersin. Ama şuan ki hali rahatsız etmiyor ben memnunum.
Detaylı bilgi ve fotoğraf falan isterseniz whatsapp kullanıyorsanız oradan gönderebilirim.