Eyvallah arkadaşlar sağolun.Buradan elimden geldiğince birşeyler anlatmaya çalışacam.250 sınıfında gerçekten boş geçilmeyecek bi motosiklet.İlgi şu an için çok fazla.Nereye parketsem,kaskımı çıkarana kadar 2-3 kişi yanımda bitiyo.Geçen hafta motorları parkedip çay bahçesine yürürken yolda bi arkadaş motoru görmüş masamıza geldi.Ordan burdan derken MT den açıldı konu.Bi ara turkish39 alleder :queen: dedikten sonra,arkadaş abi o senmisin dedi ve muhabbet bi o kadar daha arttı.Çevre il ve ilçelerden gelip görenlerin sayısı zaten 40 olmuştur.O kadar çok yeni insanla tanıştım ki bu da hoşuma gitti.Bi hoşuma giden tarafta hepsi,full korumalı,kask vs. kullanan arkadaşlar.
Şu an için servislerin ilgi alakası için ne yapabiliriz diye düşünüyorum.Burada yazdıklarımın aynısını,serviste yaşadığım olayı mondialede ilettim.Ön yargımı bi kenara atıp aldım ben bu motoru.Servislerini de bilerek aldım.Ben her yaşadığımı,artılarımı,eksilerimi hem burada hem Mondialle paşlaşacam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------
En önemli ayrıntıyı unutmuşuk be yaaa:queen:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd...._=1438882430_b004513ecbd7228f2633b88dae4a0f8f