e-5 deki siyah pulsar

bugün e-5 de siyah bir pulsarın arkasına takıldım biraz hızlı gidiyodu ama araçların arasına çok giriyor sağsol yapıyor ve araçlarlardan korna sesleriyle beraber arkasına takıldım bayağıbi gittik nefsimi tutamayarak bayabi tehlikeli hareketler yaptım o arkadaş gibi o buradamı acaba merak etim:mrgreen:
(bu arada motorum beyaz rks titanic 150)

hacı trafikte gördüğün motorcuların yüzde 40 ı internette forumlara hiç takılmıyor emin ol :)

bence takılıyodurya :D ama 100 km hızla giderken 2 aracın arasına giriyordu sıfır bi şekilde bende yaptım öle görünce eğlenceli ama tehlikeyi göze alıyo insan bazen :D

Oğuzhan sanırım sen adamın sürüşüne hayran kalmışsın!Bir dahakine yakalarsan durdur.Bende yenibosnadan ataköye doğru görürsem durdurum senin için :)

Tarif ettiğin kişi bizim şirketin kuryesine baya bi uyuyor :) Hangi güzergahta gördün ?

bence takılıyodurya :D ama 100 km hızla giderken 2 aracın arasına giriyordu sıfır bi şekilde bende yaptım öle görünce eğlenceli ama tehlikeyi göze alıyo insan bazen :D

Abicim 10 yıldır motor, 20 yıldır araba kullanıyorum. Trafikte falan çok da sakin insanımdır, ama bu şekilde kullanan motorculara çok ama gerçekten çok ağır küfürler ediyorum. Daha geçen motorla 3 şeritli Sahil yolunun en sağ şeridinden 80 le gidiyorum, şerefisz evladı s.k kadar motoruyla benim şeridimin içinden ve sağımdan, yani hiç beklemediğim bir yerden vızzt diye geçiverdi, ölüyodum korkudan soğuk soğuk terler döktüm. İnan herifi yakalayıp doğramak istedim de zor tuttum kendimi. Sakin bir insan olarak ben böyle yapıyorsam manyağın teki kim bilir sana neler yapar.

Afferin size.

Birde gülerek anlatıyor.

Bizde araçlardan saygı bekliyoruz.

Daha çok bekleriz.

Geçin siz 100 le 2 aracın arasından teğet geçin . Bravo.

Böyle giderse yakında adını " ONLAR HEP BİZİMLE BİRLİKTE " veya " TAZİYE " bölümlerinde görür , konunu okur ALLAH RAHMET EYLESİN iki aracın arasından teğet geçmeye çalışırken altında kalmış vah vah deriz.

Böyle okuyunca işin ciddiyeti çok belli oluyor değil mi ? :)

Dikkat edin Kilot Boxer dolanmasın tekerinize bi kaç gün önce konusu açılmıştı burda benden söylemesi :flower:

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Valla o arkadaş burada mı bilmiyorum ama yakında o ikinizi de taziye başlığında göreceğiz sanırım.

Motosikleti
Dominar 250
ooo ooff yine forum dolmuş kurallara uyan motorcularla

Yazık çok yazık kendinizi düşünmüyorsanız geride kalacakları düşünün .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar