Bende yapıcam ama parçayı nerden tedarik edebilirim ya da el yapımı olanlar ve memnun kalanlar varmı?
Şuraya bak istersen... Link
Teşekkür ederim arkadaşlar. Paylaşımlarınızla aklıma bir fikir geldi onu deneyeceğim. Ebay dan alışveriş yapabiliyormuyuz biz. O anahtarlı olan modeller var gidona bağlanan onlardan söylesem ya da bana kargo ücreti falan ne kadar olmuş olurki. Fiyat belli ama birde onun ulaşım ücreti olacak yurt dışından.
Üst tarafta gopsistem arkadaş bir link paylaşmış. Onda görünen modelin düğmeli olanları var. O modeller gayet uygun gibi görünüyor. Ebay da çeşit var aliexpress de daha çok var ama o kadar beklemeye tahammül edemem. Belki o zaman tatile çıkmış olacam evde olmayacam falan filan. Ya kendim birşeyler deneyeceğim ya da bir yerden bulup aslında sahibinden komda da var gibi ama fiyatları ucurmuşlar.
senin amacın kamp tarzi bi tatile çıkıp telefonu motorla şarj etmekmi yoksa telefonun şarjı yolda bitmesinmi??
Eğer telefonu sadece motorda şarj edeceksen bu hazırların çoğu 1A çıkış verirki yeni nesil telefonları şarj etmiyo, yani saatte %5 falan şarj yapıyo 1A çıkışlılar. Hemmen basitce yapayım diyorsan çakmaklığa takılan 2A ve tek usb çıkışlı bi usb şarj cihazı al etrafındaki plastiği kırıp 12Vyi buna bağla. en ucuz ve çabuk böyle halledersin. plastiği kırarsan yalıtmayı unutma, böyle bişiy alırsan çift usblilerden alma. yok daha ucuza elle yapcam teli riske atsamda olur dersen bi devre çizer atarım sana.
dostum bence hiç uğraşma al benim aldığımdan bak keyfine4 montajı çok kolay çok kullanışlı...
Farklı bir yorum yapayım, daha önce Fazer motosikletime çiftli usb ve çakmaklık almıştım. Kamera veya navigasyon usb ile direk çalışmayabiliyor, yeni motosikletime sadece çakmaklık bağladım. sadece telefon değil her türlü cihaz için kullanabiliyorum. Telefonların ve diğer cihazların çakmaklıktan usb ye dönüştürücüleri var. Mesela çakmaklıktan çalışan hava pompası, kahve makinası dahil herşeyi kullanabilirsin, önerim çakmaklıktan yanadır.
Yada böyle bir ürün işini görür http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/motorsiklet-cakmaklik-soket-usb-sarj-12v-162992892?gclid=CJiToNC_vMUCFU_HtAod1EYABw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
bu arrada devamlı takip ettiğim bi site var orda bugün bunu gördüm... aklınızda olsun...
https://www.youtube.com/watch?t=77&v=tTUH2fevvXw