Erkekler inanın kadınlardan daha çok ölüme neden oluyorlar. Erkeklerde özgüven tavan yapmış, caddeleri yarış pisti olarak kullanıyorlar. Belki erkekler kadınlardan daha iyi şoför olabilir ama bu daha iyi sürücü oldukları anlamına gelmiyor. Kadınların %20'si tehkikeli araba kullanıyorsa erkeklerde bu oran %80. Lütfen erkekler olarak at gözlüğümüzü çıkaralım.
Buna katılmıyorum ne yazık ki.. Trafiği gözlerken aynadan aracın gelişine,tipine veya sesine bakarak yorumda bulunabiliyoruz.. Adamın makas atacağını kestirebiliyorum en azından ona göre hızımı ayarlıyorum.. Ancak çoğu kadın kesinlikle hakim değil arabaya.. 1 kere geri geri park halindeki motosikletimi devirdiler 1 kere ondan önce 3 araba geçmiş olmasına rağmen aynasıyla topcase ime vurdular.. İstanbul trafiğinde erkek sürücüler çoğunlukta.. 2 kadın şöförün beni bulma ihtimali nedir? Bu arada bunlar başkaları yüzünden yaşadığım kazalar başka kaza yok yani cımbızla seçip almadım..Ve tabiki 2 kazada da fark etmelerine rağmen durmadılar o da ayrı konu..
Peki genelleme yapıyor muyum? Evet yapıyorum.. Ancak iyi kullandığını fark ettiğim şöförleri de kendi içimden tebrik ediyorum:cat:
Son düzenleme: