- Konu Yazar
Herkese iyi günler. uzun bir suredir burada yazılanları ve paylasılanları okuyorum fakat uye olmak bugune kısmetmiş cümleten selamun aleykum. İlk motorum oldugu icin 2. el motorlara bakıyorum ve muhtemelen 10 bin 15 bin km surdukten sonra satıp cc arttırıcam. Motoruda sehir içi degil daha cok tekirdağ Marmara ereğlisi civarlarında surucem. Yollar cok iyi degil ama oyle dag yolu gibide degil. daha once illaki acılmıstır ama ben tam olarak istedigim konuyu bulamadım. oğrenci olduğum için bütcem kısıtlı. maksimum 2700 2800 civarı bir motor bakıyorum. Aslında aklımda mondial drift le ybr 125 vardı. arkasından arkadas kanuni gt 170 lere bak onlarda guzel motorlar dedi. simdi demek istedigim baktıgım ybrler bu fiyatlarda hep 40 45 bin kilometrede. digerleri çin ve dedigim gibi 10 bin max 15 bin km surucem bu motorlarla. boyum 173 kilo 60. bu üçü arasından kilo boy ve fiyat üçlüsünüde katarak alarak onerebileceginiz bir motor var mıdır? Yoksa farklı bir marka model onerisi olan bir arkadas varsa yazarsa cok sevinirim. Simdiden cok tesekkur ederim hayırlı günler.